Ciekawy test, na rozpoznawanie, który z 2 podobnych do siebie dźwięków jest wyższy, a który niższy. Od jakiegoś czasu się tym bawię i mam coraz lepsze rezultaty (przyznam, że na początku się załamałem, bo miałem wyniki wskazujące na stan chorobowy ;p następnego dnia wyniki miałem sporo lepsze). Ostatnio mam wyniki na poziomie 1,35Hz, a przed chwilą robiłem to 2 razy i najpierw pobiłem swój rekord (0,75 Hz), a potem znowu miałem 1,35 Hz.
Pochwalcie się swoimi wynikami, żeby połechtać moje przerośnięte ego
EDIT 20 maja
0,4875 0,75 1,2 1,5
Więcej nie robię, bo pewnie coraz gorzej będzie
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ostatnio zmieniony przez Słupek dnia Nie 20 Maj, 2007 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Ok, robię ten test, przechodzę pierwszy etap, potem te wszystkie pytania oprócz ostatniego: "What was your score on the tonedeaf test?". Rozumiem, o co w nim chodzi, ale skąd mam wiedzieć, jaka tam jest odpowiedź, skoro nigdze mi się to nie wyświetla?
Rozumiem, o co w nim chodzi, ale skąd mam wiedzieć, jaka tam jest odpowiedź, skoro nigdze mi się to nie wyświetla?
Zostaw 0 albo w ogóle pomiń tę ankietę.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer