Witam!!!
Gral ktos z was w ta gierke podobala sie wam czy nie bo dla mnie jest to superr gra chociaz czasami troche nudna na poczatek moze wzuce wam recenzje tej gry wtedy bedziecie mogli ja ocenic
W grze musisz zaladowywac jakis towar masz okreslony czas na dowiezienie go w okreslone miejsce kiedy dojedziez do bazy podjezdzasz pod punkt zero i wyladowywujesz towar naciskajac jakis klawisz potem znow tak i znow az zarobisz troche kasy pozniej zatrudniasz kierowcow masz firme itd
Podoba mi sie w tej grze obecnosc mafii ktura napada na ciezarowki i obecnosc policji oraz to ze sam poruszam sie poswiecie nie jak w wyscigowkach po okreslonym torze
Spoxsik wiesz instaluje sie w naprawie taki nawigator jakby i na samej gurze masz szczalke ktura ci pokazuje gdzie masz jechac i gdzie skrecic wtedy napewno bedziesz wiedzial gdzie jechac tez na poczatku nieczailem
Gralem! Kapitalna gierka! Szczegolnie w wersji 18 Wheels of Steel albo Across America. ak a propos tematu: czy są jakieś gry że jeździ się ciężarówkami europejskimi po drogach Europy?
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)