Moim zdaniem ta gra śmierdzi. Ciekaw jestem kto był taki chory umysłowo ze zrobił taką gre. Dla niewiedzących co to jest za gra zaraz wytłumacze oco w niej chodzi. Otóż gra jest jedną z brutalniejszych jakie w życiu widziałem. Odcinasz ludziom ręce nożyczkami, sikasz na nich, odcinasz im głowy łopata itp. Niepolecam wam tej gry bo dlamnie to jest dziadostwo ale jeśli ktoś lubi sobie pograc w taką gre to niech gra ale chciałbym znac waszą opinie na temat tej gry bo wy moja juz znacie
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
nie spodobala mi sie za bardzo. za to counter strike to jest to;D
Ale ostatnio znalazlam na dysku Quake 3 i bezprzerwy gram:) chociaz to pewnie dziwne:) Bo to smiesznie musi troch eywgladac: dziewczyna grajaca w kłejka:) no coz. to dobra gra zeby sie wyzyc bo nieudanym dniu np. w szkole:)
Ja roweniez nie mialem z ta gra do czynienia ale oblukam ja jak bede mial okazje chociaz nie jestem zwollenikiem takich gier
Mała : to wcale nie dziwne jedna dziewczyna z osiedla chodzi do pierwszej gimnazjum tak w quea przycina ze jest w najlepszym klanie na połańcu nie mam z nia szans
Widze że gracie w cs'a jak by ktoś chciał zemnom zagrac sam na sam do dajcie mi znać na gg. Ciesze sie że wypowiedzieliście się na temat Postal'a 2. Im mniej takich gier tym lepiej i przypominam że zawsze jestem gotowy do walki w cs'a
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
chetnie bym zagral ale rok temu w q2 niezle przycinalem znudzil mi sie juz i nie gram wyszlem z formy jezeli ktos bedzie z toba gral to napisz chetnie pogladam ta walke
P.S: Sorki gladiatorpl ze musze cie wkrzaniac ale taka moja rola nie pisz takich slow [cenzura] bo to swiadczy o twoim braku kultury, siedza tu dzieci i lepiej zeby nie poznawali takich sposub wyrazania sie chociaz to normalne ale staraj sie tak nie wyrazac
Głupia ta gra brutalna grałem odcinasz lopatami głowy i grasz nią w piłką, albo chcesz popełnić samobójstwo to wkładasz sobie do buzi granat i rosadza mu głowe. A jeśli chodzi o to buzi to nie chciałem brzydko mówić.