Jest pewien problem ze stanikiem.
Moja mama kupiła mi na gwiazdkę 3 Za DUŻE 1 to 70bb 2 to 75aa a trzeci to 75bb. Co jest nie tak ?? Nie uważam że powinnam nosić juz tak duzy stanik. W obwodzie klatki piersiowej mam 68 czyli wychodzi że muszę nosić (albo nie muszę) rozmiar 70aa. bo bb jest duzo za duże. Wy tu macie problemy czemu wasza mama nie chce wam kupić stanika a ja mam ich aż nad to (tylko że są za duże) Proszę o odpowiedzi.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 15:26
Powiedz mamie, że te staniki, które dla Ciebie kupiła są za duże. Widocznie Twoja mama kupiła Ci stanik na oko. Następnym razem powinna się udać z Tobą. A jeśli będzie Ci chciała zrobić prezent, to powinna chociaż znać Twoje rozmiary...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Alika Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Lip 2007 Posty: 9
Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 02:22
Kasiu, 68 cm masz pod biustem? Zmierzone ciasno i na wydechu (bez powietrza)? Jeśli tak, to dla Ciebie są staniki z obwodem 60, ewentualnie 65, a miseczkę pomogę dobrać jak podasz obwód w biuście (zmierzony luźno). Może na razie wystarczy lekki top?
I w żadnym wypadku nie noś tych staników kupionych przez mamę! One będą się przesuwać po Twojej klatce i niszczyć biust, działając na piersi jak hebel