Czy maszynki do golenia gillette dla kobiet są skuteczne do depilacji nóg?
Gdzie można je kupić ??Ile kosztują??Są jednorazowe czy nie??Warto je kupować czy lepiej uzbierać na dobry depilator za np. 400 zł??
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Wto 03 Lip, 2007 10:59
Sa skuteczne, poniewaz sama potajemnie golilam nimi nogi.
Mozna je kupic prawdopodobnie w kazdym sklepie.
Nie sa zbyt drogie.. jednorazowe powinny kosztowac do 3-4 zl.
Sa jednorazowe. Chociaz ja uzywam ich wieloktornie.
Mysle ze warto kupowac.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Wto 03 Lip, 2007 13:27
Nie polecam depilatorów bez elementów łagodzących depilację. Moja mama ma właśnie bez nich i pare razy spróbowałam i więcej nie chcę, tak boli xD. Chociaż takiego z elementami łagodzącymi nie próbowałam i nie wiadomo czy na serio nie ma bólu...
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 03 Lip, 2007 13:46
Ja mam bez żadnych nakładek lodowych itd, i nie narzekam, owszem, pierwsze parę depilacji było strasznych, goliłam po pół nogi i miałam dość, ale po jakimś czasie już daje radę. Z tego co słyszałam, te nakładki mało dają..
Czym się różni jednorazówka dla kobiet od zwykłej jednorazówki?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 12:56
Inaczej jest zrobiona, że wygodniej i dokładniej goli, ja nie lubię męskich, tak samo Sebastian raz kupił w kiosku damską, bo innych nie było i też nie mógł się nią ogolić..
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 13:50
shabowy napisał/a:
a w jakich sklepach mozna kupić ??
w drogeriach, supermarketach, sklepach z kosmetykami.... musisz pochodzić po sklepach i pytać. Ja mieszkam na wsi i w każdym sklepie z kosmetykami mają te maszynki. Jeśli chodzi Ci o nazwę konkretnego sklepu to np. Rossman
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."