Ta gra była wydana po polsku przez CD-Projekt. Po co spolszczenie?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ta gra była wydana po polsku przez CD-Projekt. Po co spolszczenie?
tyle ze po mam wydawac kase na cd projecty jak sobie sciagam z neta a polskiej wersji nie ma. Chyba ze jest na stronce tego cd projectu...
[ Dodano: Wto 17 Paź, 2006 12:38 ]
tyle ze po co mam wydawac kase na cd projekty jak sobie sciagam z neta a polskiej wersji nie ma. Chyba ze jest na stronce tego cd projektu...[/quote]
nie gralem nigdy w ta gre znalazlem jedynie nakladke do connection a nie wiem czy to jakas roznica, byc moze sa 2 wersje, ciezko w necie o ta nakladke :-( przykro mi ale musisz chyba pozyczyc od kogos albo sciagnac pl wersje jezykowa.
Wszyscy chwalimy się znajomością prawa, a i tak ściągamy.
Wszyscy? Mhm... ciekawe.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
—Michael Shermer
—Michael Shermer