Witam was po mojej bardzo długiej nieobecności!
Pragnę wszystkich poinformować, że jestem niezmiernie szczęśliwy. Pół roku temu poleciałem do mojego ojczystego kontynentu- Afryki.
Wszedłem tam w związek małżeński (prościej mówiąc: kupiłem sobie kobietę). Moja wybranka nazywa sie Magdalena Bangele i serdecznie was pozdrawia.
Sprząta, zmywa, gotuje- robi wszystko co do kobiety nalezy. Mam nadzieje iż wkrótce wyda na świat mojego syna.
Ciesze sie również z tego powodu, że zgodziła się przeprowadzić do Polski (właściwie nie miała nic do gadania, ale raczej się ucieszyła)
Pozdrawiam bardzo serdecznie!
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>
Aha, przepraszam, no to w takim razie jakikolwiek inny przykład, babcia z dziadkiem
Nie wiem jak to napisac ale niech bedzie - dwoje dziadkow ^^
No wiec dwoje dziadkow tak jak i babcie chodza na zakupy, sprzataja, podlewaja kwiaty, potrafia sami sobie ugotowac (chociazby te najprostsze potrawy ). Ale widocznie w Afryce kobieta nadal nie ma swoich praw jak dawniej w innych krajach.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 15:00
Nie chciałabym, żeby byle jaki wacek miałby mnie kupować.