Jedynym wyjsciem (jesli chodzi o usuniecie) jest operacja.
operacyjnie to raczej nie da rady jak bedzie miala ich na ciele z 50 to by zniszczyla trochę skóre na ciele (było byu widać takie male wgłębienia) jedynie chyba co wchodzi w grę to pozbycie się laserem, ale też nie daje 100% pewności bo o ile wiem jeśli jest większy pieprzyk to pozostaje po nim lekkie wgłębienie. A co do iloścci ..może się ostatnio dużo opalałas??
A co do iloścci ..może się ostatnio dużo opalałas??
kobieto, ja mam uczulenie na słońce a ty mi tu o opalaniu ? ja mam bielszą skórę od ściany !!
Teraz jest okres gdzie słońce jest praktycznie codziennie... więc na pewno wychodząc na dwór masz z nim styczność. Może to są jakieś objawy właśnie uczuleniowe...
pieprzyki ma sie podobno w takiej ilosci jak maja rodzice. ja tez mam mnostwo pieprzykow bo moja mama i tata tez tak maja.nawet mam na twarzy. i pieprzykow na pewno sie nie ma od slonca. a jesli ci bardzo przeszkadzaja to mozesz isc chyba do dermatologa (ale nie jestem pewna) i on zrobi ci badania. moze ci tez usunac chirurgicznie czy jakos tak i zostanie ci tylko mala kropeczka po pieprzyku
Post poprawiony. Monik
_________________ Kochaj i szalej nie pytaj co dalej...