Idę 15 września na ślub mojej "cioci".Nie wiem co na siebie ubrać.Chcę żeby ludzie patrząc na mnie widzieli ze ładnie wyglądam i ze nie mam ochoty tańczyć(wstydzę się no co;-)).W sumie domyślą się tego po mojej minie którą ćwicze hehe.Macie jakieś pomysły??
_________________ I do not search luck among evil because I know that there I will not find it
Los sueños están en mi corazón primero De este modo, no perderé su porque combato para ello demasiado mucho
;-)
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 22:40
Jak byłam zimą na weselu mojej cioci, to ubrałam krótką spódniczkę, a do tego czarną bluzkę z brylancikami. Do spódniczki (bo była szara) ubrałam jeszcze srebrny pasek. Na bluzkę miałam ubrany biały żakiet, ale potem zdjęłam, bo było gorąco. Buty - czarne na małym obcasie.
Miley napisał/a:
i ze nie mam ochoty tańczyć(wstydzę się no co;-)).
Nie dziwię ci się... Przy rodzinie =/ Też się wstydziłam ;P
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 08:49
Możesz ubrać sukienke, możesz jakiś komplet (jak Chocolate), ale nie mam pojęcia co może wyglądać na "nie mam ochoty tańczyć". Musiałabyś się ubrać wyjątkowo brzydko, a tego też nie chcesz ;P najwyżej nie będziesz i tyle
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 09:33
Sukienka wieczorowa, lub garsonka. Z tą miną nie wymyślaj, bo się tylko wygłupisz, masz nie dużo lat, więc raczej ciągać cię faceci po parkiecie nie będą. Jak trzeba będzie, to ładnie odmów.