Witam,mam chora 11 letnia epi jest niestety uposledzona w stopniu umiarkowanym.Od pewnego czasu mamy problem z rozdrapywaniem ran,rozdrapuje wszystkie strupki tak mocno ze nieraz trzeba udawac sie do lekarza.Grozby ,nagrody za nie drapanie nie pomagaja wszedzie jest podrapana,nie mozemy sobie z tym poradzic,moze ktos mial taki przypadek z dzieckiem co mozna zrobic aby jej pomoc.Czy sa jakies metody zaradzenia temu,zalepianie plastrami tez nic nie dalo bo po godzinie je zrywa.Prosze o rade co robic.
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 18:52
Jej, a już byłem w stanie uwierzyć że ten wątek o chomiku - Już nawet obmyśliłem że przeproszę i wytłumaczę się że wielu takich dziwaków na forum już spotkaliśmy, ale nie, jednak to o dziecku : )
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 15:06
Chyba jednak, zamiast narażać dziecko, powinnaś pobiec do lekarza.. Rodzic chorego dziecka raczej powinien wiedzieć, że to lekarz pomaga w takich sytuacjach, a nie 12 latki z forum.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 18:37
Nie tylko 12-latki tu są.
Też 9-latki.
Nie wspomnę już o staruchach jak my ;p
ale to chodzi o człowieka? bo jak zaczelam czytac 'MOJA 11 LETNIA EPI (...)' to w sumie pierwsze co przyszło mi na myśl to stary, drapiący się pies.
eee. to forum DLA dzieci. nie O dzieciach. ;s