| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Wyprzedaże jesienne
Autor Wiadomość
magda1234 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 25 Wrz, 2007 20:56   Wyprzedaże jesienne Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No własnie moje pytanie dotyczy wyprzedaży jesiennych...orientujecie się kiedy one nastąpia?Z góry dzięki
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sro 26 Wrz, 2007 09:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale jakie wyprzedaże? Gdzie? W sklepach? Zapewne koło połowy października..
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 26 Wrz, 2007 17:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W niektórych sklepach już są, np w Terranovie była ostatnio i to duże przeceny tam były...

Numer Gadu-Gadu
4961269
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sro 26 Wrz, 2007 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jestem ciekawa czy u was w miescie Terranove tez tak przerobili, ze ciuchy sa jak w lumpeksie porozrzucane i wogole takie dziwne... trzeba wyszukac jakichs fajnych i bluzki kosztuja od 4-10zl??????
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 26 Wrz, 2007 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie nie ma Terranovy, ale w Krakowie w Galerii jak byłam to nie było źle... A że bluzki 4-10 zł to się chyba powinnaś cieszyć. Porozrzucane jakoś specjalnie nie były.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 26 Wrz, 2007 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No moze i sie ciesze, ale rzadko kiedy znajdzie sie cos fajnego xD
Powrót do góry
magda1234 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 27 Wrz, 2007 07:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No w sklepach odzieżowych galeriach.Bo właśnie planuje się wybrać w niedziele i nie wiem czy troszke nie poczekać.A jesli chodzi o terranove to moim zdanie można znaleźć coś fajnego i za niewielkie koszty.Pozdrawiam
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Terranova - z 5 lat temu to był sklep Wink Teraz to jakieś sportowe bluzki, parę cekinów, spodnie dresowe z napisem na dupie, do tego między tymi szmatami, coś co było modne pół roku temu.. Jak dla mnie porażka, niby fajny sklep, a ciuchy dla głupich 14latek, które próbują być na siłę modne, jak z jakiś Opsów itd.
Powrót do góry
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 23:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak mniemam, 5 lat temu byłaś zapewne taką "głupią czternastolatką,która próbuje być na siłę modna"?

...

To przykre co mówisz, bo raz wręcz drwisz, że ktoś chce być modny, a chwilę potem mówisz, że coś było modne pół roku temu...

Ja osobiście też nie lubię tego sklepu, bo nigdy tam nic dla siebie nie znalazłam, ale...opanuj się dziewczyno, nie od razu każdy, kto znajdzie w sklepie, którego nie lubisz, coś fajnego dla siebie jest "głupią 14latką"
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 23:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Terranova jest spoko! biggrin

Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakoś głupie dziewczynki, całe poubierane w złoto, cekiny, błyszczące dresy itd, nie jest dla mnie normalne, sama staram się wyglądać modnie, ale nic na siłę, bo jak widzę panieneczki po 15 lat, poubierane od butów po czapkę na złoto, wstrętne dresy, to naprawdę, szkoda mi ich. Wiesz, kiedyś nikt normalny nie chodził tak ubrany, jest jakiś umiar, teraz większość sklepów dla nastolatek stara się oferować to, co się spodoba, a wątpię, żeby coś takiego było ładne.. Zresztą, jak uważasz, może sama się tak ubierasz, i moje argumenty do ciebie nie trafią.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze akurat tym dziewczynom sie to podoba xD
Mi tez nie... Razz
Powrót do góry
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To, jak ktokolwiek się ubiera to tylko i wyłącznie jego sprawa. No, a ja z pewnością się nie ubieram jak 15latka z Twojego opisu, bo 15 lat już mam za sobą Wink

A zmienia się wszystko, jak ja chodziłam do podstawówki, to komórki nie miał prawie nikt, dopiero pod sam koniec na palcach jednej ręki dało się policzyć wszystkie osoby mające komórkę w moim roczniku - teraz gdy ktoś nie ma komórki w podstawówce to jest 'dziwny' - świat idzie do przodu, dzieci co raz szybciej chcą być dorosłe - a gdy im dorosłości bakuje z racji wieku, próbują ją zdobyć inaczej - np. ubiorem.

a że złoto podobno w modzie (jest, czy było, nie wiem, nie siedze w tym za bardzo), to wlasnie dziewczyny z gimanzjum ( wlasnie te 14-15 lat), które chcą byś traktowane za dorosłe, bo przecież już nie są w podstawówce etc. będą się ubierac tak, nie inaczej, by pokazać to, że są modne, co dla wiekszosci z nich bedize sie rownac starsze. Taki to głupi wiek Smile

Nalezy tylko miec nadzieje, ze taka 'moda' nie zawroci im do konca w głowach i wyrosną fajne, niekoniecznie ubrane na złoto Wink dziewczyny.

pozdr XD
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ewcia napisał/a:
i wyrosną fajne, niekoniecznie ubrane na złoto dziewczyny.

Dobre xD

Ale co do tematu, to ja tez mam 14 lat i w sumie posrod znajomych ubierajacych zlote dodatki (xD) nie zauwazylam takiego czegos o czym piszesz EWCIA, tylko poprostu kazdy ubiera to co sie mu podoba, a nie dlatego bo taka jest moda. Jedni ubiora zloto, inni srebro, a jeszcze inni zielono xD Bo np. ten dodatek wystepuje w 3 kolorach, a modny jest w tym okresie zloty xP To nie znaczy ze wszyscy wybiora ten kolor
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jezus, w każdym sklepie są beznadziejne rzeczy i dobre rzeczy, ale to też zależy od gustu, i nie ma co dyskutować że pietnastki sie ubierają tak albo inaczej, chociaż uważam że 15 lat to już ten wiek, co nie ubiera się w ten sposób co opisałaś.

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu