Nieczytatym polecam przeczytać chociaż ostatnią wypowiedź prowadzącego wywiad.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wierz mi, o ile pierwszy tekst jest w porządku - Wiadomo że z podatków każdego idzie na skladka na KRUS, bo taka jest idea istnienia KRUS'u, o tyle drugi tekst jest totalną bujdą - Czemu? No cóż, bo Ja tak mówię : )
Manipujacje GW są niczym przy manipulacjach Rzepy Zresztą, pokaż mi gazetę, która nie manipuluje.
Generalnie tacy są polscy rolnicy (zaobserwowane przy sporadycznych kontaktach), że im mają lepiej, tym bardziej narzekają i tym chętniej głosują na Leppera.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Generalnie tacy są polscy rolnicy (zaobserwowane przy sporadycznych kontaktach), że im mają lepiej, tym bardziej narzekają i tym chętniej głosują na Leppera.