Mam jednego chłopaka na oku, mam jego numer koom. ale nie wiem za bardzo co zrobić żeby on zwrócił na mnie uwagę?? Pomóżcie mi!!
_________________ "...Zwyczajnie wolności poczuć smak..."
Tajemnicza -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Mar, 2008 16:42
Masz numer to sie odezwij
Standardowy numer ;D
Nie musisz odrazu pisac kim jestes dokladnie, mozesz go powolutku naprowadzac. Jesli sie nie znacie osobiscie a np z widzenia ze szkoly, to mozesz opisac jaka bluze bedziesz miala czy jaka torbe jutro i ze w ten sposob dowie sie kim jestes czy cos w tym stylu ;P
No tylko problem w tym że on mi nie odpisuje Raz odpisał, zapytał się kim jestem, ja się przedstawiłam, zapytałam się co porabia i... nic. (może jeszcze opisze bo to była jakieś 10 min. temu )
_________________ "...Zwyczajnie wolności poczuć smak..."
(może jeszcze opisze bo to była jakieś 10 min. temu )
hiiiihaaahooo
Alka napisał/a:
Mam jednego chłopaka na oku, mam jego numer koom. ale nie wiem za bardzo co zrobić żeby on zwrócił na mnie uwagę?? Pomóżcie mi!!
Zaimponuj, wdaj się w jego środowsiko (towarzystwo). Najbardziej to musisz na nim zaimponować. 2. Nazywaj jakies tematy... aby było wiadomo o co chodzi.
Nie musisz odrazu pisac kim jestes dokladnie, mozesz go powolutku naprowadzac. Jesli sie nie znacie osobiscie a np z widzenia ze szkoly, to mozesz opisac jaka bluze bedziesz miala czy jaka torbe jutro i ze w ten sposob dowie sie kim jestes czy cos w tym stylu ;P
Omg.... litości.
Na początek musisz go zaciekawić .
Najlepiej udawaj albo bardzo wstydliwą i zamkniętą ( co chyba nawet do ciebie pasuje ) albo wręcz napastliwą i śmiałą (byle byś taka była bo jak przyjdzie do czynów to litości)
Ważne żebyś nie złamała 3 żelaznych reguł.
1. Nie okłamuj
2. Nie obrażaj
3. Teksty typu loffasz i kochasz (po 1 tygodniu o zgrozo) odpuść sobie na starcie ... na to trzeba czsasu ,
Ps . podobno faceci lecą teraz na niedostępność.
Tajemnicza -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Mar, 2008 18:07
Kimex napisał/a:
Tajemnicza napisał/a:
Masz numer to sie odezwij
Standardowy numer ;D
Omg.... litości.
Na początek musisz go zaciekawić .
Najlepiej udawaj albo bardzo wstydliwą i zamkniętą ( co chyba nawet do ciebie pasuje ) albo wręcz napastliwą i śmiałą (byle byś taka była bo jak przyjdzie do czynów to litości)
Ważne żebyś nie złamała 3 żelaznych reguł.
1. Nie okłamuj
2. Nie obrażaj
3. Teksty typu loffasz i kochasz (po 1 tygodniu o zgrozo) odpuść sobie na starcie ... na to trzeba czsasu ,
Ps . podobno faceci lecą teraz na niedostępność.
Ajjj Kimex ... dopasowalam odpowiedz do prawdopodobnego wieku autrorki tematu.
Dziewczyny w jej wieku (prawdopodobnym bo dokladnie nie znam) tak to robia, faceci tez i zazwyczaj działa ...
Ludzie, przecież nawet nie wiadomo jaki on jest z charakteru, może być naprzykład bandytą hehhehe, a jak jej nie odpisuje to może się jemu Alka nie podoba
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'