Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sob 18 Lut, 2006 11:33 Pilne! Dotyczy zdrowia
Hej! Osratnio zauwazylam ze od jakis 2 miesiecy mam powiekszone wezly chlonne pod pachami ale nie przez caly czas tylko z kilkudniowymi przerwami. Co to moze byc i czy powinnam pujsc z tym do lekarza?
Wiesz co, przyczyn powiekszenia wezlow chlonnych jest baaardzo duzo.I wiele z nich niestety moze byc powaznych.Choc nie mowie ze w Twoim wypadku musi to byc cos strasznego,moze to byc zwykle zapalenie wezlow chlonnych, aczkolwiek powiekszone wezly utrzymujace sie w takim stanie od 2 miesiecy moze byc troche niepokojace.Moim zdaniem powinnas pojsc do lekarza,na pewno rozwieje Twoje watpliwosci i pomoze :]
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 19 Lut, 2006 08:58
nawet jezeli to zwykle zapalenie, to powinnas pojsc do lekarza, z tego co pamietam to ja musialam to jakims olejkiem smarowac i szybciej przechodzilo, nie jest to przyjemne wiec ne czekaj az bedzie dobrze..
Ja też kiedyś miałam powiększone i okazało się, że to mononukleoza. A Ty idź do lekarza, na pewno pomoże, chyba, że to przejściowe..nie wiem.
3maj się!