| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Okres.....
Autor Wiadomość
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 19 Gru, 2005 20:41   Okres..... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej Smile
Mam takie pytanie! Ćwiczycie podczas okresu na wf?
Ja czasami ćwiczę czasami nie.
Raz miałam taki obfity okres że zwalniałam się co lekcję.
Okres zaczął mi się(STARE DZIEJE Razz)w środę(Oczywiście już w szkole) zwolniłam się w środę,w czwartek i piątek.W poniedziałek się zwolniłam to pani ryknęła na mnie że mam zadługo okres!A skąd ona może to kurde wiedzieć?
Dobra zrobiła nam wykład.Siedziałam jak ten burak i wszystkie dziewczyny patrzyły się na mnie ze współczuciem i też czułam jakbym była sprowadzona do punktu 0,taką istotą która nic nie umie i wszyscy ją poniżają.
Wkurzyłam się na panią.Nic do końca lekcji się nie odzywałam.
Ale jak jej teraz mówię że jestem niedysponowana to pozwala mi nie ćwiczyć.
Mówicie że macie okres?Czy dajecie zwolnienie od rodzica?
Zarzyła się wam jakaś wpadka z okresem?

Numer Gadu-Gadu
1804987
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Wto 20 Gru, 2005 13:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Osobiście nie cwiczę,raz zgłaszam nd a raz daję karteczkę od rodzica Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sylvia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 20 Gru, 2005 15:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co prawda okres mam od jakiegoś miesiąca, ale gdy mam to ćwicze, zresztą jak większość dziewczyn u mnie w szkole Smile

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
8700737
DarkAngel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 20 Gru, 2005 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja czasami ćwicze a czasami nie. Ostatnio jakoś nie(teraz sie znaczy) bo sie strasznie ze mnie leje. Wczoraj jak wracałam do domu to mi przeciekła podpaska(chyba 40min autobusem jechałam-bo byłam u starej kumpelki).Dobrze że nie szłam z tą plamą długo i nie spotkałam nikogo znajomego bo bym była spalona.
Powrót do góry
Asiula1994 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 25 Gru, 2005 18:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jakiś czas temu miałam b. obfity okres, ale ok.
Poszłam do szkoły. 1 i 2 godzina w-f.
Na szczęście byłam zwolniona.
No i przeciekła mi podpaska, miałam całe spodnie brudne (na szczęście miałam sweter i zawiązałam go na biodrach).
Powiedziałam panu, ze źle się czuje i czy moge iść do higienistki.
Higienistki nie bylo wiec poszłam do wychowawczyni i poprosiłam o podpaske.
Na przerwie poszłam do niej i mnie zwolniła, bo przecież z taką plamą nie mogę na lekcjach siedzieć.
Teraz to już biorę 2 - 3 zapasowe podpaski (nawet jak nie mam okresu) do szkoły i 2 paczki husteczek higienicznych (na wszelki wypadek).

No i jak mam obfity okres to nie ćwicze (mama mi pisze zwolnienie), a jak nie to ćwiczę.
Dodam, że mama mi pisze tylko "Prosze zwolnić bla bla" bez podania powodu - lekcje mamy z panem.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 26 Gru, 2005 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Asiula1994 napisał/a:

Teraz to już biorę 2 - 3 zapasowe podpaski (nawet jak nie mam okresu) do szkoły i 2 paczki husteczek higienicznych (na wszelki wypadek).
Ja noszę zawsze 2 zapasowe i kawałek papieru(Bo często go nie ma Confused )

Numer Gadu-Gadu
1804987
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 26 Gru, 2005 19:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA tam przeważnie ćwiczę na w-f a jak nie to mówię mamie żeby mi napisała zwolninie bo sie źle czuję :p ale u nas w sql można mieć tlyko raz zwolnienei na miesiac od rodzica więc lipa...:/ ale przeważnei ćwicze a naszcześce nigdy nie miałam żadnej wtopy:p
Powrót do góry
Kielbasa Chann
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 26 Gru, 2005 19:53   

weraa napisał/a:
JA tam przeważnie ćwiczę na w-f a jak nie to mówię mamie żeby mi napisała zwolninie bo sie źle czuję :p ale u nas w sql można mieć tlyko raz zwolnienei na miesiac od rodzica więc lipa...:/ ale przeważnei ćwicze a naszcześce nigdy nie miałam żadnej wtopy:p

bez sens. czli jak cię bardzo brzuch boli to musisz ćwiczyć ;/ dla mnie to jest bez sensu.
Powrót do góry
sylvia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 26 Gru, 2005 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napoczatku roku prawie kazda dziewczyna ktora bolal brzuch nie cwiczyla i pani sie wkurzyla. Dala nam wyklad ze okres to normalna rzecz itp. i powiedziala nam ze jak boli nas brzuch to zebysmy szly do niej a ona bedzie dawala nam lzejsze cwiczenia, bo po co marnowac caly w-f.
[Kurde, nie mam polskich znakow..]

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
8700737
ania94 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 16 Kwi, 2006 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no mi nie bo ja jeszcze niemam Razz ale ja bym się z wf zwalniała Razz
Powrót do góry
Klaudia_13 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 21 Kwi, 2006 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam okres od nie dawna i popierwsze ciężko znosiłam Embarassed , ale już teraz sie przyzwyczaiłam i ćwicze na w-f chyba , że mam obfity to nie .A jesli chodzi o podpaski to mam na sobie , ale dwie w torbie zapasowe.

Very Happy
Powrót do góry
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pią 21 Kwi, 2006 22:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jeszcze nigdy nie zrezygnowałam z wf .Z takiego powodu? Chociaż czasami źle to znoszę.. ale to przecież nie koniec świata... przez tak głupią rzecz jak okres nie będę rezygnować z tego co lubię ;]] a jak co to jak słyszę koleżanki to czasami zgłaszają.. ale jak mieliśmy z facetem wf to on normalnie to rozumiał i nawet można było ponad tydzień mówić to jak ostatnio ( czyli to co powiedziało sie za pierwszym razem: jestem niedysponowana ;p)

Numer Gadu-Gadu
9145823
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 22 Kwi, 2006 08:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz, ale nie kazdy lubi wf, a to zawsze dobry pretekst.
Powrót do góry
Klaudia_13 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 22 Kwi, 2006 11:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja np. nie lubie w-f

Smile
Powrót do góry
Gosiag Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 01 Maj, 2006 10:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja najczęściej nie cwicze . U mnie w szkole wuefistka powiedziała żeby się tym nie przejmować i ćwiczyć. Zawsze jesli ktoś jej to zgłosi to nie kazuje robić różnych ćwiczen itd.
Powrót do góry
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu