Wysłany: Sob 22 Mar, 2008 13:09 nie ma dla mnie rozmiaru!!!!!
mam wielki problem
od paru miesięcy chcę sobie kupić stanik
jednak nie mogę bo we wszystkich sklepach w których byłam nie ma dla mnie rozmiaru
mam rozmiar 85A.
ale w sklepach nie ma takiego,są do max.75A a potem przeskok na miseczki B i większe
Co mam zrobić????
jest mi bardzo potrzebny!
_________________ "Życie jest piękne;trzeba tylko umiec to dostrzec"
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 22 Mar, 2008 18:40
W Cubusie i H&M jest duży wybór rozmiarów, ale tam stanik kosztuje do 40zł. No, ale skoro tak bardzo potrzebujesz to chyba jesteś w stanie wydać tyle na stanik ;P Poszukaj też w innych firmowych sklepach.
Wysłany: Nie 23 Mar, 2008 19:38
Jeszcze w New Yorker jest dział z bielizną.
Musisz po prostu wybrać się do jakiejś galerii czy coś i połazić po sklepach, w których jest dział z bielizną.
trinithi013 napisał/a:
byłam w H&M
ale nie było
Racja, nie zawsze są. Ale tam jest dużo staników, a jak Ci tak zależy, to kup nawet taki co Ci się nie podoba, byle tylko był dobry ;P
Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 19:31
Nie wiem, nie znam Twojego miasta ;P
Ale wiem, że w Atlanticu jest marny wybór staników dla nastolatek (tylko takie szmaciane topy xD).
Tajemnicza -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 20:56
Arkadia i Zlote Tarasy ...
Ewentualnie mozesz w Maximusie pod warszawa cos znalezc to jest chyba najwieksze centrum z ubraniami ... mozna dojechac autobusem jakos z centrum nawet
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 21:58
Szczerze, jak dla mnie (a też nie wymiarowa jestem) najłatwiej znaleźć coś w Atlanticu, bo tam robią profesjonalnie bieliznę, w HM, NY jest to tylko uzupełnienie kolekcji, i kończą się na takich najczęstszych rozmiarach. Nie wiem jak taki dla ciebie, ale myślę, że w tej cenie się zmieścisz (nie masz piersi, żeby za ponad 100 znaleźć najtańszy ;p)