mam problem
kupiłam sobie I stanik- w dobrym rozmiarze
ale strasznie mi w nim niewygodnie
nie potrafie go nosić
co mam zrobić??? jak się do niego przyzwyczaić??
_________________ "Życie jest piękne;trzeba tylko umiec to dostrzec"
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 22:05
To znaczy że kupiłaś zły stanik. Jeden rozmiar może mieć tysiąc rozmiarów. Musisz iść oddać bądź wymienić, albo zwyczajnie kupić nowy, a wcześniej przymierzyć, żeby był wygodny.
Hej:* ja jak zaczęłam nosić pierwszy stanik to tak samo miałam. I nie mogłam się do niego przyzwyczaić przez 2 miesiące za to moja przyjaciółka przyzwyczaiła się do niego w tydziń xD Zobaczysz przejdzie...
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
No to poluznij, dopasuje jakos. Poza tym zacznij od jakiegos luznego miekkiego stanika najlepiej z delikatnego, naturalnego materialu. Unikaj rowniez fiszbin i jakichs zbednych ozdobek
Je bent zo
Je bent zo
Przecież pisałam, nie jesteś jedyna, zawsze tak jest na początku. A to dlatego że przez tyle lat nie nosiłaś stanika a teraz zaczęłaś nosić. Ja miałam zupełnie tak samo. To kwestia czasu przyzwyczaisz się...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 13:27
Ja jakoś nie miałam specjalnych problemów, od razu było ok ;]
A jaki masz ten stanik? Taki zwykły szmaciany, sportowy czy usztywniany, z drucikiem? Zapinany z przodu czy z tyłu? Faktycznie z tym rozmiarem może być problem, no bo skoro to Twój pierwszy to nie znasz jeszcze dokładnie swojego rozmiaru i może to jednak zły? No i rozmiarówka może też być różna. Poprzymierzaj i powinno być ok.
mój stanik jest taki bez miseczek,z Hello kity
chyba szmaciany;rozmiar dobry,przymierzałam,
może jednak kupię sobie jakiś sportowy- tylko gdzie taki dostać ??
_________________ "Życie jest piękne;trzeba tylko umiec to dostrzec"