na jekiej stronie można dostać darmowe próbki podpase/tamponów i wkładek
nie licząc o.b. i disscreet
Naturelli nigdzie nie mogę znaleźć; a na always nie mogę się zarejestrować
_________________ "Życie jest piękne;trzeba tylko umiec to dostrzec"
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 15 Cze, 2008 17:14
Nie każda firma wysyła takie próbki, to raz. Po drugie, często ich nie mają, lub po prostu ludzi zbywają.. Na wiele nie licz. A tampony/podpaski nie są drogie, więc warto podejść do sklepu i kupić.
no tak ale jesli ona nie jest pewna co do podpaski czy tampona to woli najpierw przetestowac probke bo po co kupowac cala paczke tym bardziej jesli okaze sie ze jej nie pasuja.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 07:02
Wiesz co, przy takich kwotach nie ma co robić cyrków. Zawsze można dać koleżance. Próbowałam zebrać takie próbki jak miałam szczeniaczka, żeby zobaczyć jakie karmy będą mu smakować. W grę wchodzą kwoty ok. 200 zł za paczkę, więc teoretycznie powinno im zależeć na kliencie, a tak naprawdę, każdy ma Cię w dupie. Nawet obiecanych próbek nie dostałam (otrzymałam 2, wysłałam może z 20, na maile, które mi polecono). A przy tak drobnych sumach, nikt się nie będzie o nią troszczył, nie ona, to inna kupi. Czasem są jakieś akcje, to może wtedy, ale wydaje mi się, że takie firmy jak Always czy OB wystarczająco kasy wkłada w próbki dla szkół.