Witam w maju skonczylem 13 lat i mam 1 pytanie rosna mi cycki nie wiem dlaczego ? moim kolega nie rosna tylko mi ? ocb ? czy to sie zmieni jak juz dorosne ? prosze o odpowiedz.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Pon 12 Maj, 2008 17:25
Ale co? Masz powiększone sutki czy w ogóle ci się robią "zaokrąglenia"?
Bo jeśli to pierwsze, to niektórzy mężczyźni tak już mają, a jeśli to drugie to może przytyłeś?
To moze byc objaw jakichs zaburzen hormonalnych, radze wybrac sie do lekarza.
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
Ale co? Masz powiększone sutki czy w ogóle ci się robią "zaokrąglenia"?
ale ze jak powiekszone ?
a co do 2 to ostatnio jem duzo kebabow/pizzy itp. a to ma duzo tluszczu i kalori a wiec moze od tego ? bo np. moj kolega tez je kebaby i takie tam ale nie ma duzych sut ;o
A mi rosną włosy wokół sutków. Wam też? Normalne to?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 14 Maj, 2008 20:05
ktosikkos napisał/a:
ale ze jak powiekszone ?
a co do 2 to ostatnio jem duzo kebabow/pizzy itp. a to ma duzo tluszczu i kalori a wiec moze od tego ? bo np. moj kolega tez je kebaby i takie tam ale nie ma duzych sut ;o
No bo mężczyźni mają z reguły takie płaskie sutki przy skórze, ale są przypadki, że mają takie wypukłe. Ale jeśli przytyłeś tak, że aż ci "piersi" urosły, to powinieneś zobaczyć też, że masz większy brzuch i ogólnie większą masę ciała.
Kimex - Co ma do rzeczy to że chłopcom po porodzie wycieka mleko?
to świadczy o tym że już przy porodzie jakiś gen (czy też nadmiar hormonów ) wywołały takie "coś"
uh ... i nie należy się bać że to jakaś dżuma (tudzież febra ) ale poprostu zbyt duża ilosć hormonów.
Jeżeli ma to od dziecka to już można coś zdziałać....