Wysłany: Nie 07 Wrz, 2008 18:18
Osobiście mogę powiedzieć że lepiej zainteresuj się dobrymi a zarazem darmowymi mmoRPG'ami, zamiast próbować swoich sił na pirackich serwerach czy to WoW'a, czy Lineage'a II.
Serwery takie dają bardzo mało możliwości, naprawdę lepiej wyjdzie Ci gra w grę która jest po prostu darmowa (Lub też ewentualne zainteresowanie się Closed betami/Open Betami wychodzących dopiero gier).
Jest też możliwość zainteresowania się grami starszymi, które niegdyś przynosiły niezłe zyski, a teraz zostały zmienione na gry darmowe (Między innymi wybitny wręcz hit "Archlord").
Naprawdę jest dużo możliwości, a gra na prywatnych serwerach jest najgorszą z nich ; )
Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 20:51
Archlord - Stary bo stary, ale killer jakich mało.
Knight Online (Aktualnie chyba Knight Empire) - Mocno zabugowany, ale za to ze wspaniałym systemem walk w party.
Anarchy Online - Nie moje klimaty, gdyż SF, ale taki sam killer (I praktycznie tak samo stary) jak Archlord. Bardzo wysoko ceniony mmo.
Atlantica Online - Aktualnie w fazie testów. Mmo z systemem walki a'la Final Fantasy.
Guild Wars - Kupujesz pudełko i grasz. Nie jest to gra mmo, tylko "multiplayer cooperative", aczkolwiek bardzo godne polecenia. Parę dobrych latek przy tym spędziłem.
Guild Wars - Kupujesz pudełko i grasz. Nie jest to gra mmo, tylko "multiplayer cooperative", aczkolwiek bardzo godne polecenia. Parę dobrych latek przy tym spędziłem
Mi się nawet parę nocek zdarzyło zarwać, ale tylko w podstawkę i Factions grałem.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer