| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Daleka miłość
Autor Wiadomość
polkur95 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 26 Lis, 2008 14:39   Daleka miłość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć mam pytanie ,otóż zakochałem się w pewnej dziewczynie jest odemnie 2 lata starsza (jest w 3 gimnazjum) rzecz w tym ,że mieszka ponad 250 km ode mnie (ja mieszkam w Gdyni ,a ona pod Toruniem). Poznałem ją na weselu ,nasi rodzice nie mają z sobą wogle kontaktu (nie znają się), ja z nią osobiście także nie rozmawiałem ,ale wiem ,że jest bardzo fajną osóbką, mam ją w znajomych na NK ,mam jej gg i skype ,ale nie wiem jak zacząć z nią pisać. Z góry dzięki za pomoc. (nie moge przestać o niej myśleć
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 26 Lis, 2008 15:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoro jeszcze z nią nie rozmawiałeś, to znaczy że to idealny moment żeby sobie to darować i zapomnieć - było to mówione już wiele razy, takie związki są do niczego : )
Powrót do góry
danly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 26 Lis, 2008 15:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czemu?? ja nie chcem nic mowic ale ty shaunri zawsze piszesz to samo...sam sluchasz swoich rad??
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 26 Lis, 2008 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak ,tylko ja o niej nie moge zapomnieć pomoże mi ktoś??
Powrót do góry
danly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 26 Lis, 2008 21:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak masz gg to czemu nie napiszesz?? znaczy wiem to troszke jest dziwne na odlegosc ale zawsze sprobowac mozesz
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 26 Lis, 2008 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

,ale o czym mam pisać? wy mnie rozumiecie ,bo jestescie w podobnym wieku
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sro 26 Lis, 2008 22:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O wszystkim i o niczym. Miałam w Twoim wieku ten sam problem 'o czym rozmawiać z chłopakami' (w Twoim przypadku z dziewczynami), a teraz wiem, że przez jeden temat można pociągnąć drugi itd. Poprostu możesz rozmawiać o byle czym jak z kumplami, tylko że skoro nigdy z nią nie rozmawiałeś, to pewnie spyta po co do niej piszesz.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 27 Lis, 2008 07:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

danly - Piszę zawsze to samo, bo pytania padające w tego typu wątkach powtarzają się jak śnieg. I tak, sam słucham swoich rad - mam ustalonych kilka reguł których nie łamię i związki na odległość się gdzieś tam w tych regułach znajdują.

Spytałaś czemu - Nie chciało mi się tego rozpisywać, bo jak sama stwierdziłaś pisałem to już milion razy. W tym akurat przypadku powodów jest wiele:

a) Chłopak jest dwa lata młodszy od dziewuchy - dla niej (3 gim) jest to jeszcze dziecko (1 gim), w szczególności zważając na fakt że chłopcy zawsze są nieco bardziej dziecinni.

b) Chłopak NIE ZNA tej dziewczyny - nawet z nią nie rozmawiał. Nie wie jaka jest i tak naprawdę nie wie czy Ją lubi. Jest ładna, tyle wiemy.

c) Odległość... Jeśli byłaby to namiętna miłość wbrew wszystkiemu - Dwoje zakochanych niczym Romeo i Julia którzy nie zważając na odległość myślą tylko o tym jak tu się przeprowadzić jedno do drugiego to jeszcze mógłbym się zastanowić czy to ma sens, ale w tym przypadku? Proszę Cię...

Po prostu - po co szukać dziewuchy 250km dalej, skoro pod nosem ma chłopak tyle ładnych kwiatuszków? Czas i nerwy jedynie zmarnuje.

polkur - To wyżej jest również do Ciebie oczywiście - Naprawdę, uwierz mi że lepiej będzie jak o niej zapomnisz i poszukasz sobie dziewuszki gdzieś bliżej.
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 27 Lis, 2008 07:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czyli myślisz ,że mam sobie odpuścić?
Powrót do góry
eviltwin1 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 27 Lis, 2008 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My nie myślimy, my wiemy : ).
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 27 Lis, 2008 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko ,że ja niemoge sobie odpuścić
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Czw 27 Lis, 2008 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A skąd Ty w ogóle masz jej numer jak z nią nie rozmawiałeś?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 27 Lis, 2008 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tak nie myślę, Ja to wiem. Jeśli sobie nie darujesz, to narobisz sobie więcej problemów niż to wszystko warte. Pisząc to wiem że i tak nie posłuchasz, dopóki pewnie sam nie przekonasz się że to jest bezsensowne działanie, całkowicie bezproduktywne i nie mające żadnego uzasadnionego celu.

Po prostu najlepiej dla Ciebie będzie jak sobie darujesz.
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 28 Lis, 2008 14:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam jej gg i skype ,bo dodaliśmy się nawzajem do kumpli na naszej klasie
Powrót do góry
eviltwin1 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 28 Lis, 2008 15:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

polkur95 napisał/a:
Poznałem ją na weselu, +ja z nią osobiście także nie rozmawiałem+

No to poznałeś czy nie?
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu