Co sądzicie o grze Kangurek Kao......obojętnie, którą część
Uwielbiam tą grę....mam Kangurka Kao rundę 2.
Przeszłam do ostatniej planszy i nie mogę jej przejść
Nie grałam w 1 część i 3
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 10:13
Za młodu szalalam za ta gra. Ciagle emczylam brata, zainstaluj to, sciagnij to, nawet kiedy mielismy za slabeko kompa, chcialam w to grac. Nic innego mi sie nie podobalo. Teraz nie gram, nie mam czasu. Znajac zycie brat zacznie mnie meczyc (tym razem mlodszy) zebym mu zainstalowala...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
W tej grze głównym bohaterem jest kangur o imeniu Kao.
Kangurek Kao ma wiele przeróżnych przygód, lecz niektóre są bardzo niebezpieczne, a inne są testami sprawdzajacymi sparawność Kangurka itd.
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 19:02
Natalie, to ulubione haselko mojego kumpla xDDDD. I juz mnie nim zarazil.
Gralam kiedys w to... i pamietam ze zbieralo sie jakies diamenciki czy cus. I trzeba bylo uciekac przez klusownikami i jakimis wielkimi kulami. I Kao mial taka super moc ze mogl bic z piesci... xDDD
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Dowcipna jesteś, nie ma co. Akurat Kangurek Kao to całkiem fajna platformówka (gatunek niestety praktycznie martwy na pecetach). Grałem w którąś część (chyba 2) i mi się podobało. Warto wspomnieć, że tę serię tworzą nasi rodacy.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
mi się tam ten kangurek kao nie podoba. Na początku może da się wciągnąć w tą grę, ale szybko się nudzi. A po drugie ta nazwa mnie naprawdę dobija kangurek KAO chyba wiecie o co koman.