_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
„Gdybym był kobietą, nie wychodziłbym z domu, tylko cały dzień bawił się piersiami...” - W. Mann
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
—Michael Shermer
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009 18:00
Ekhem? Halo? Czy to jest teat "Porozmawiajcie o dużych cyckach" czy o problemie kolegi?
Do tematu:
Oblicz sobie BMI. Według mnie ważysz odpowiednio do wieku i wzrostu, a tycie jest typowe w okresie dojrzewania. Nie martw się- jedz zrównoważone posiłki, warzywa, owoce, ćwicz dużo na świeżym powietrzu i słuchaj mamusi! xD
A co do dużego brzucha: mnie nikt nie pobije! Mam 71 cm w pasie, co tydzień dochodzi mi 1 cm A ważę 43 kg, i mierzę 152.