| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Wazne!!!!
Autor Wiadomość
Jakubo Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 05 Mar, 2009 22:02   Wazne!!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam 13lat wa 76kg

Mam zamiar chodzi na silowni, lecz czy ona nie zahamuje wzrostu, bo koledzy mowia ze jak bede "pakowal to nie bede rosnal. Czy to prawda?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monnaly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 15 razy
PostWysłany: Czw 05 Mar, 2009 22:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm... wydaje mi się, że to ni jest prawdą... nie jestem ekspertką, ale myślę, że twoi koledzy śmieją się z twojej decyzji chodzenia na siłownię i poprostu dokuczają ci... więc ja myślę, że będziesz rosnął Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9419463
hippie Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 05 Mar, 2009 22:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podobno się nie rośnie, kiedy w czasie dojrzewania podnosi się ciężary. Mam kilka potwierdzonych "przypadków" wśród znajomych oraz nauczyciel od wf...
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 10:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakubo - Siłownia siłowni nie równa. Zależy co zamierzasz robić, jak intensywnie ćwiczyć, jakie stosować diety i wspomagacze. Bo że chcesz coś trenować, nie znaczy że wpłynie to źle na Twoje zdrowie.

Mimo wszystko młody jesteś i na Twoim miejscu zainteresowałbym się raczej sportem niż siłownią.
Powrót do góry
@siex Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co napisz ile masz wzrostu to pomogę! Podam odpowiedzi do tych danych, które podałeś. Chłopacy zawszę są cieższi od dziewczyn. Nie przejmuj się! Odpowiem dokładnie jesli podasz wzrost!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:32   

Shaunri napisał/a:

Mimo wszystko młody jesteś i na Twoim miejscu zainteresowałbym się raczej sportem niż siłownią.

Prawda. Ja jestem w twoim wieku, moje wymiary to 176cm na 74kg (naprawdę szybko się zmieniają) i jedyne co mi wystarczy , to codziennie lekko się rozciągać i pobiegać ok.450m (dla mnie to moja ulica Smile).
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po co Ci wzrost?
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:36   

Mi się przydaje, gdy rzucają się do mnie dresy z szóstej klasy. Wystarczy tylko prosto stanąć, a on automatycznie zaczyna się mnie bać. I to mimo tego, że wcale taki silny nie jestem Smile
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 14:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oboooze to juz w 6 klasach sa teraz dresiarze?
no to ladnie ._.
Powrót do góry
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 15:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere, gdybyś weszła do pierwszej lepszej szkoły przestraszyłabyś się ^^. U mnie w klasie są trzy osoby pod opieką kuratora/sądu. A to za jakieś kradzieże, a to za niszczenie mnienia szkoły itp. : P

Twilight ;*
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 15:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

booooze, wcale nie konczylam podstawowki tak dawno (2001) i najwiekszym przwinieniem wtedy bylo napisanie na lawce slowa DU.PA, jezeli nauczyciel to pechowo przeczytal to byla rozpacz, placz, blaganie zeby nie wzywali rodzicow =p
myslalam ze takie rzeczy dzieja sie w gimnazjach, no ale najwidoczniej za bardzo wierze w ludzi.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niestety.. U mnie właśnie osoby z podstawówki przeszły te same do klasy w gim co problemy mają.. Ogólnie klasę do bani mam, bo te ziółka tylko namawiają innych do złego : P

Twilight ;*
Powrót do góry
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w szkole robisz co chcesz ale jak pani sie przyłapie na pisaniu po ławkach to woźny da Ci płyn i scierke i wszystkie ławki czyścić bedziesz musiała a w szkole jest 13 sal lekcyjnych i w każdej sali jest po 15 ławek (czyli na ławke po 2 osoby) napiszesz przekleństwo to pani nic nie robi i nie wzywa rodziców tylko do pana woźnego po płyn i ściereczkę...
Powrót do góry
lampka666 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hah. U mnie kolega raz podpadł i musiał do woźnego do kibla czyścić kible/ stare naklejki z lusterek zdrapywać itd.

Drugi cytat roku :
RamZ napisał/a:
mam 13 lat i uprawiałem z moją dziewczną 5 seksów.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Mar, 2009 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ahh.. Gdyby u nas tak w szkole bylo jak z tym woźnym to biedak musiałby się zmęczyć ^ . Mam w szkole 340 sal po 30 ławek xD

Twilight ;*
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu