Pomogła: 15 razy Dołączyła: 30 Lis 2008 Posty: 133
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 22:11
hmm... wydaje mi się, że to ni jest prawdą... nie jestem ekspertką, ale myślę, że twoi koledzy śmieją się z twojej decyzji chodzenia na siłownię i poprostu dokuczają ci... więc ja myślę, że będziesz rosnął
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 10:58
Jakubo - Siłownia siłowni nie równa. Zależy co zamierzasz robić, jak intensywnie ćwiczyć, jakie stosować diety i wspomagacze. Bo że chcesz coś trenować, nie znaczy że wpłynie to źle na Twoje zdrowie.
Mimo wszystko młody jesteś i na Twoim miejscu zainteresowałbym się raczej sportem niż siłownią.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 30 Sty 2009 Posty: 550
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:13
Wiesz co napisz ile masz wzrostu to pomogę! Podam odpowiedzi do tych danych, które podałeś. Chłopacy zawszę są cieższi od dziewczyn. Nie przejmuj się! Odpowiem dokładnie jesli podasz wzrost!
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:32
Shaunri napisał/a:
Mimo wszystko młody jesteś i na Twoim miejscu zainteresowałbym się raczej sportem niż siłownią.
Prawda. Ja jestem w twoim wieku, moje wymiary to 176cm na 74kg (naprawdę szybko się zmieniają) i jedyne co mi wystarczy , to codziennie lekko się rozciągać i pobiegać ok.450m (dla mnie to moja ulica ).
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:33
Po co Ci wzrost?
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:36
Mi się przydaje, gdy rzucają się do mnie dresy z szóstej klasy. Wystarczy tylko prosto stanąć, a on automatycznie zaczyna się mnie bać. I to mimo tego, że wcale taki silny nie jestem
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 15:14
Tremere, gdybyś weszła do pierwszej lepszej szkoły przestraszyłabyś się ^^. U mnie w klasie są trzy osoby pod opieką kuratora/sądu. A to za jakieś kradzieże, a to za niszczenie mnienia szkoły itp. : P
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
booooze, wcale nie konczylam podstawowki tak dawno (2001) i najwiekszym przwinieniem wtedy bylo napisanie na lawce slowa DU.PA, jezeli nauczyciel to pechowo przeczytal to byla rozpacz, placz, blaganie zeby nie wzywali rodzicow =p
myslalam ze takie rzeczy dzieja sie w gimnazjach, no ale najwidoczniej za bardzo wierze w ludzi.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 16:17
Niestety.. U mnie właśnie osoby z podstawówki przeszły te same do klasy w gim co problemy mają.. Ogólnie klasę do bani mam, bo te ziółka tylko namawiają innych do złego : P
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
u mnie w szkole robisz co chcesz ale jak pani sie przyłapie na pisaniu po ławkach to woźny da Ci płyn i scierke i wszystkie ławki czyścić bedziesz musiała a w szkole jest 13 sal lekcyjnych i w każdej sali jest po 15 ławek (czyli na ławke po 2 osoby) napiszesz przekleństwo to pani nic nie robi i nie wzywa rodziców tylko do pana woźnego po płyn i ściereczkę...