Ostatnio zmieniony przez dnia Pon 13 Kwi, 2009 10:01, w całości zmieniany 5 razy
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 12 Kwi, 2009 17:58
E... mi się zbyt nie podobają. Praktycznie żadnych szczegółów, słaba jakość itd.. Obstawiam, że robiłaś Sony Ericssonem K*** lub W***, charakterystyczne cechy .
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 09:32
Jakość siada.. jak powiedział Shaunri można zrobić porządne zdjęcia i komórką.. Ale przy aparacie, wielu możliwościach, funkcjach? Ujęć za to nie krytykuję, bo się zwyczajnie na tym nie znam.
ja prosiłam o rady jak mozna ptoprawic ...co jest w nich złego typu
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator
PostWysłany: Sro 09 Lut, 2005 22:53 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem
w sumie to co do 1 foty:
taki eksperyment, aczkolwiek nie dopracowany, z tego co sie domyślam, to pewnie wyszedł przyapdkowo ;>? bo sama mam w kolekcji takie..
2: kadr nie jest zbyt ciekawy, bo centralny (ogólnie jest reguła, aby nie robić centralnych kadrów= tzn. ważny obiekt, człwek zwierze, nie w środku.. ) . i jakość.. niestety. jest szaro i raczej ponuro.. Smile
a nie niepodoba mi się i tyle komórka zrobił bym lepsze
nie nie obrazliłam się ...poprostu doszłam do wniosku że muszę jescze trochę popracowac żeby wystawiac swoje prace na widok bubliczny...a prosiłam o rady żeby je poprawić.....poprostu jestem jeescze za cienka żeby je pokazywać......
[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 14:56 ]
wieć ne piszcie że sie obraziłam...a pisałam żeby usunac temacik bo poco zaśmiecac forum...a nie ma sens żeby te zdjęcia tu były bo poco przeciętne foteczki...dowiedziałam się co o nich myślicie i wiem że nie powinnam ich jeszcze pokazywac bo nie są ciekawe i ten temat jest nie podrzebny...no to tyle może moje zdjęcia jeszcze kiedyś pokaże jeśli będą lepsze.....Dzięki za opinie..teraz wiem że musze cos porawić tylkonie wiem jesszcze co bo tego dokładnie nie napisaliście
[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 14:59 ]
dlaczego miałam sie obrazić ????? nie rozumiem