Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 19:56 Ciagle zmeczenie i dziwne uczucie w glowie
a wiec zaczne od poczatku. na poczatku pazdziernika bylem u kumpla na 18 i zapalilem niestety marichuane. Czulem sie na 2 dzien ok tyko niekiedy czulem dziwne uczucie w sercu bilo mocno. Na drugi dzien tez bylo wszystko ok (zjadlem tylko paczka przez caly dzien") gdy wrocilem do domu po 20 nagle zrobilo mi sie slabo. Na drugi dzien poszedlem do lekarza i doszlismy do wniosku ze to moze byc anemia. Na drugi dzien zrobilem badania a pojutrze je odebralem i byly ok wiec dostalem skierowanie do szpitala zeby mnie tam przebadali. W szpitalu zrobili mi ekb, badania rozne krwi, moczu, kalu, rentgen klatki piersiowej i nosilem holtera. Mialem jeszcze jakies wirusowe zapalenie gardla. Wykryli jeszcze ze mam niski poziom magnezu. Z Holtera wyszlo ze nie kiedy mam za duze odstepy miedzy biciem serca i to przez to moge byc zmeczony i po 7 dniach w szpitalu dostalem skierowanie do kardiologa, ktory mi powiedzial ze serce jest zdrowe i powtorzy badanie kolterem za 3 tygodnie. Najbardziej denerwuje sie tym uczuciem w glowie czuje takie zmeczenie w niej nie wiem jak opisac to uczucie boje sie ze mi nie przejdzie. Mial ktos stycznosc z czyms takim ? Pozdrawiam
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 20:26
Nie mialam zadnych badan ani nic, ale przez ponad tydzien czulam wlasnie takie zmeczenie, to bylo okropne, nie moglam normalnie funkcjonowac, czulam sie do niczego. Dopiero mi przeszlo jak nie cwiczylam 2 tygodnie na wf'ie. Pozniej juz bylo ok.
nom ja mam juz tak od poczatku pazdziernika chociarz na poczatku czulem sie slabszy a teraz jest lepiej nie mecze sie tak szybko jedynie pozostalo mi to uczucie w glowie na poczatku sie denerwowalem strasznie, myslalem ze to wina marihuany ze moglo mi na psychike siasc i mi juz nie przejdzie, ale sie uspokoilem troche mowie sobie poczekam na badania, musi przejsc w koncu. moze to uczucie w glowie jest poprostu od przemeczenia organizmu jak czlowiek jest chory i wymeczony przez chorobe to nie raz tak mu sie dziwnie patrzy
Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 22:28
sledzislaw - Widzę że Twój główny problem to "Czy to może być od ziółka?". Odpowiedź jest prosta - tak, może być. Tak naprawdę marihuana może być całkiem, całkiem niebezpieczna dla zdrowia. Diagnozy Ci tutaj nie postawię, bo nie mam pojęcia co Ci może dolegać - lekarze zrobią co mogą, ale nie przejmuj się. Takie rzeczy przechodzą z czasem.
Tak czy owak na przyszłość - jeśli masz już coś palić, nie pal za dużo - Bo jak ze wszystkim, tak i tutaj trzeba wyczuć swoje siły, żeby Cię potem karetka z podłogi nie musiała zbierać.
sledzislaw JA TEż TAK MIAłEM PRZEZ JAKIEGOś miecha i okazało sie że to przez moje odrzywianie ale zaczołem się lepiej odrzywiać i mi przeszlo ale musiałem od tego odpocząć
niestety przez to przybyło mi troszkę brzucha ale to już szczegół
_________________ życie jest za krótkie by wymyślać opisy
Kiedyś zapaliłam marichuane to był odlot...Zależy ile wziąłeś ja miałam mało i mi nic nie było ale jak wziąłeś potężną dawkę no cóż...Może się skończyć biletem do szpitala na okres powyżej 7 dni
Co do wypowiedzi...2 posty wyzej to popieram,ale nawet gdyby mialo sie samo czyscic,to organizm glupi nie jest i sobie poradzi z tym
Maryszka musiala ci niezle kopnac,ja raz zaciagnalem shit ale to tylko raz,nic mi sie nie stalo