| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Piersi
Autor Wiadomość
Michał
Gość
PostWysłany: Pon 10 Mar, 2003 22:24   Piersi

Cześć , mam 13 lat i mam pewien problem z moimi piersiami.To już chyba pół roku są takie nabrzmiałe i duże(szczególnie sutki).Wygląda to barzo dziwne, nie jestem gruby i to na pewno nie nadmiar tłuszczu to powoduje.Miesiąc temu złamałem noge(poważne złamanie panewki w dwóch miejscach i popękana miednica) za tydzień jadę do sanatorium gdzie większość zabiegów odbywa się w wodzie.Kiedy będę musiał rozebrać się do kąpielówek wszyscy to zobaczą, orrrrraany! Co mam robić?Wstydzę się tego,a wygląda to dla mnie przerażająco.Proszę o pomoc. Embarassed Embarassed Crying or Very sad
Przejdź na dół
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 11 Mar, 2003 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Drogi Michale!
Nie ma się czego wstydzić!
W twoim wieku to jak najbardziej normalne, twoje piersi zaczynają się rozwijać, będą przybierać kształt piersi mężczyzny.Poprostu zaczynasz dojrzewać!To ważny krok w twoim życiu...każdy to przechodzi, za parę lat minie, zobaczysz Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Mar, 2003 11:19   

Zgadzam się z NaStKą. A ja jestem chuda ! Mam astme i też miałam jechać do sanatorium, ale nie jade ! Jade do Kołobrzegu na kolonie ! Z resztą do sanatorium też miałam jechać do Kołobrzegu. Wole kolonie Razz
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 13 Mar, 2003 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tradycyjnie już dorzucam tylko 3 grosze do wypowiedzi Nastki Smile

Michał - pamiętaj, że każdy musi przejść okres dojrzewania. Dorośli już go przeszli, więc pamiętają, że też mieli podobne problemy i napewno przedmiot Twoich obaw nie będzie ich dziwił.

A rówieśnicy? Niech się nie śmieją, bo też ich to czeka! biggrin

Odpowiedz do tematu