| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
gupia szkola
Autor Wiadomość
matrix
Gość
PostWysłany: Czw 03 Kwi, 2003 13:38   gupia szkola

ja tez jestem w 6 kl. i u nas nie ma niiiiiiiicc, kompletnie nic nie ma wogóle się o tym nie rozmawia Sad skąd mam się czegoś dowiedzieć o tym, moja mama nie żyje, a tata...., on się nie zna Exclamation , a ja jeszcze jej nie mam, miesiączki pomużcie i co mam zrobić, gdy się zacznie...! aauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
asia
Gość
PostWysłany: Czw 03 Kwi, 2003 19:12   nic się nie mówi ??

nie masz w szkole takiego czegoś jak wychowanie do życia w rodzinie ??
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 04 Kwi, 2003 02:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej Matrix!
Przeczytaj sobie archiwum forum "Dojrzewanie".
Nie tak dawno pisaliśmy o pierwszej miesiączce, o tym jak się do niej przygotować, o tamponach, ginekologu. Z pewnością forum nie zastąpi Ci mamy (bardzo Ci współczuję Crying or Very sad ), ale możesz bez wahania pytać o wszystko. Na forum wraz z Nemeią staramy się odpowiadać nawet na najtrudniejsze pytania.

Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Kwi, 2003 16:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak jak napisal Deg... Przegladnij to co juz omawialismy. Jesli masz jeszcze jakies pytania, to pisz na forum Smile A jesli uwazasz ze to sa sprawy zbyt osobiste, to mozesz smialo napisac mi maila ( kasia@vcomm.ca ) Postaram sie odpowiedziec na twoje pytania najlepiej jak potrafie.
Przykro mi z powodu Twojej mamy... Ale glowa do gory, z nami mozesz porozmawiac o wszystkim. Wiem ze nie zastapimy Ci tak bliskiego czlowieka jak mama, ale zawsze to milo miec z kim porozmawiac.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 16:50   NIe prawda!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja do asi. Dlaczego tak twierdzisz w mojej szkole są takie zajęcia inaczej zwane wOS-em, jeżeli u ciebie w szkole czegoś takiego nie ma to nie znaczy że wszędzie tak musi być.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 16:58   poczytaj ksiazeczi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poczytaj ksiazeczki i tam takie rozne! skoro jestes w 6 klasie powinnyscie chyba dostaac ksiazeczki informacyjne i kilka podpasek! ja jak bylam w szostej klasie dostalam z bardzo fajna ksiazeczka. Duzo sie dowiedzialam i te informacje sa przydatne serio! :)

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
michal2fun
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 04 Sie, 2009 15:00   Re: gupia szkola

matrix napisał/a:
moja mama nie żyje

również współczuję spowodu matki Crying or Very sad
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 04 Sie, 2009 15:17   

michal2fun, daty!
Powrót do góry
groszek014 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Czw 06 Sie, 2009 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przykro mi z powodu twojej mamy Sad

Ja kiedys jak poszlam do lekarza ( bo rodzice twierdzili ze jestem za chuda) to mialam badanie moczu i od pielegniarki dostalam takie ksiazeczki na te tematy Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
piotr123 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 08 Sie, 2009 17:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

michal2fun, ostatnio nie patzysz na daty (tż miałem ten problem gdy się zarejestrowałem tutaj xD) no ale ten temat to już ma 6 lat!

Numer Gadu-Gadu
1848720
Odpowiedz do tematu