Wysłany: Nie 23 Sie, 2009 18:55 Nierowne piersi....:|
Kolejny moj post... sorry ze tak Was mecze
Ostatnio zauwazylam ze jedna piers jest troche wieksza niz druga ... nie przeszkadzalo by mi to tak bardzo ale to jest troche bardzo widoczne ...
I jak zapytalam mamy to ona powiedziala ze jak skoncze dojrzewac to beda tych samych rozmiarow ale jak zapytalam kumpeli to ona zrobila dziwna mine i radzila mi isc do lekarza wiec juz nie wiem.... Dzieki za odpowiedzi:D
Z tego co mi wiadomo, to podczas dorastania jest to rzeczą normalną, ale nawet dorosłe kobiety ponoć nie zawsze mają idealnie równe piersi (no chyba że to silikony ).
Naprawdę nie się czym przejmować. W końcu człowiek nie jest idealnie symetryczny.
_________________ First gain the victory and then make the best use of it you can
też uważam że twoja mama ma rację, a z doświadczenia wiem że takie koleżanki jak w twoim przypadku często się mylą. Twoja mama jest dorosłą i doświadczoną osobą i najprawdopodobmniej doświadczyła tego samego co ty, więc nie ma się czym, przejmować ;] jeszcze masz czas żeby to się uregulowało
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 27 Sie, 2009 13:32
Ale ani mama, ani koleżanka nie mają racji.. Piersi rzadko są idealnie równe i to jak najbardziej normalne.. może się troszkę wyrównać, a może tak zostać.. Tak samo jak twarz nie jest idealnie symetryczna itd.