| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Proszę, pomóżcie mi!!!!!!
Autor Wiadomość
Jusinka

PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 21:29   Proszę, pomóżcie mi!!!!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hahaeu

Ostatnio zmieniony przez Jusinka dnia Sro 09 Sie, 2006 12:24, w całości zmieniany 2 razy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 22:27   

Wybacz, jeśli taka odpowiedź cię nie zadowoli, ale piszę jak uważam. Nie wierzę w miłość przez neta. Miałam takich trzech chłopaków. Pierwszy zawsze przychodził na sekundkę, żeby powiedzieć, że mnie kocha, a pewnego dnia miał status "Jestem po uszy zakochany w Sonii". Każdego dnia miał nowy status, tyle że z innym imieniem... Drugi przyszedł, oświadczył się i poszedł w świat, nigdy nie wrócił... A trzeci był chamem, mniej więcej jak twój. Wybacz - zapomnij o nim. Nie warto zadawać się z takimi. A co dopiero chodzić. Przez neta. (właściwie to jak można chodzić przez neta?? Gdzie tu się chodzi, przepraszam bardzo?!)
Powrót do góry
Jusinka

PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 22:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

fgkhdxdey

Ostatnio zmieniony przez Jusinka dnia Sro 09 Sie, 2006 12:25, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 22:51   

Ah, przyjaciele... No cóż, jak cię zablokował to chyba nie ma już innego wyjścia niż zapomnieć... Nie martw się - przecież nic nie straciłaś, skoro zrobił się taki chamski.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2003 10:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
to nie am sansu nie warto tego raczej ciągnąć
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Jusinka

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2003 10:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gsddy

Ostatnio zmieniony przez Jusinka dnia Sro 09 Sie, 2006 12:25, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2003 11:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
będzie inny Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2003 23:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też go zablokuj, olej i nie tłumacz się przed nim.
Szkoda Twojego czasu na rozmowy z chamami.

Jusinka

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 10:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

twtrweu

Ostatnio zmieniony przez Jusinka dnia Sro 09 Sie, 2006 12:26, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Biżu
Gość
PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 13:39   Zrób na niego zlewke!

Olej chama!Po prostu nie liczy się z innymi....Jego zachowanie świadczy o tym że nie ma kultury.Niech się wstydzi.Takiego należy kopnąć w..... mały kometrzyk i nara. Thum
Powrót do góry
Jusinka

PostWysłany: Pon 15 Wrz, 2003 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hgchfh

Ostatnio zmieniony przez Jusinka dnia Sro 09 Sie, 2006 12:26, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pon 15 Wrz, 2003 15:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jusinko nie byliście przyjaciółmi. To tylko Ty ofiarowałaś mu swoją przyjaźń. On nie umiał nawet tego docenić. Nie warto martwić się, że czegoś nie wyjaśniliście. Szkoda czasu na takiego fąfla. To bezmózgowiec i cham!

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Jusinka

PostWysłany: Pon 15 Wrz, 2003 15:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dsfsdgs

Powrót do góry
Bike_chan Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 15 Wrz, 2003 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jusinka napisał/a:
Ehh... Thx... Wiecie co?? Pomyślicie, że jestem głupia, ale... Pogodziliśmy się^^ Uznaliśmy, że będzie najlepiej, jak zaczniemy wszystko od nowa tzn. od: "cześć, jak masz na imię"^^ Chociaż i tak już mu nie ufam...
Ale znowu się KOLEGUJEMY (tak, nie przyjaźnimy)... Już drugi raz nie mogę...

No ifajnie. Ja wierze, że ludzie się zmieniają. Sama pewnie nieraz powiedziałam cos komus co mu sprawiło przykrość, bo miałam na przykład zły humor, a potem tego żałowałam. Zapewniam cię: zawsze jest druga szansa... Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1444473
Odpowiedz do tematu