Czasami kiedy jest ladna pogoda Wszytko jest dobrze jak powinno czuje sie zle! Czuje sie tak jak by cos sie zlego stalo....wtedy kazdemu chlodno odpowiadam....nawet wtedy nie mam ochoty na cos ulubionego.Czy to oznaka dojrzewania te zle dni?
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 25 Sie, 2003 13:29
Eeee... raczej nie. Przecież każdy ma swój dobry i zły dzień ... Czasami jesteś zdenerwowana, a czasami zadowolona... czasami zniecierpliwiona, a czasami cierpliwa... czasamimiła, a czasami chłodna . Tak to już jest...
Chciaż może w okresie dojrzewania wyraźniej to widać .
Nooo, ja też tak mam, każdy to ma w okresie dojrzewania. Np. przed wczoraj nie chciałam z nikim gadać, czułam sie opuszczona, myślałam, że jestem w depresji, że każdy o mnie zapomniał i sie zajmuje tylko swoimi sprawami. A jednak od dziś jakos sie układa, wszystkie moje obawy okazały sie niesłuszne. Czasami tak jest. Ja bym Ci radziła w takiej sytuacji porozmawiać z kimś, komu ufasz, np.: z chłopakiem, przyjaciółką, mamą lub ciocią. A jak nikt gadać nie chce, to zostaw i sie sama sobie wypłacz...nie martw się!
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
Mi się wydaje że tak ma każdy. Jednego dnia jest wesoły a drugiegio smutny i czasmi wprost nie do zniesienia. Chyba takie dni najczęściej spotyka się podczas miesiączki. Wszyscy mnie drażnią. Ale to minie tak około (chyba) 17-19 roku życia.
Witaj!
Po pierwsze nawet niewiem ile masz latek?
A pozatym to nie koniecznie musi być oznaka dojrzewania.
Tak jak tu ktoś wcześniej powiedział i popieram tą wypowiedz,
że kazy raczej ma takie odczucia czyli raz dobre,
raz wbrew wszystkiemu złe dni...
Nawet ja i wogóle... my tu wszyscy!
Więc narazie powiem, że nie musisz się niczym martwić,
(bo widze, że się nieco martwisz!)
bo to normlanie u wszystkich!
Dobre, złe samopoczucie lepsze dni i gorsze,
tak to już z nami jest!
Wszystko jest dobrze!
Pozdrawiam i życze samych dobrych dni!
_________________ Próbowałam wielu rzeczy i za każdym razem
pamiętałam żeby żaden kamień nie stał się głazem,
żeby droga była prosta, a sumienie czyste...
Ja też mam złe samopoczucie w ładny słoneczny dzień ale z innego powodu niz wy. Wtedy na dwór wychodzi dużo dzieci i jest chaos i krzyki a ja nienawidze takiej atmosfery. Kocham cisze
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...