Wysłany: Wto 15 Lis, 2005 21:06 Pryszcze a chłopak?
Hejas mam 14 latem w niedziele spotkam sie ze swoim chłopakiem. Mam nieliczne pryszcze ale boje sie ze on je zobaczy.Stosuje maści kremy toniki, ale to niewiele pomaga. Jak szybko pozbyć się trądziku do niedzieli? Chłopaki zwracacie uwagę na pryszcze dziewczyny?! Mam nadzieje że fluid i puder trochę pomogą...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Lis, 2005 21:17
jest cos takiego jak korektor ;] nim zatuszujesz syfki
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Sro 16 Lis, 2005 17:44
W żadnum wypadku ich nie wyciskaj. Nie wiem czy zwracają uwagę... może...chłopaki się wypowiedzą. A zatuszujesz to jak mówiła poprzedniczka korektorem, są też takie lecznicze, ze jedną stroną smarujesz zeby sie go pozbyc a druga zeby go zakryc i po kilku uzyciach znika:)
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Wysłany: Pią 18 Lis, 2005 08:56
Zależy...
Czy zwracamy uwagę? Zależy... Zależy od wielu rzeczy:
1) Typ chłopaka... Jedni patrzą nie na twarz, a na... Wiadomo co. Inni za to mają zamknięte oczy i patrzą tylko na twój charakter
2) Jak bardzo dużo tego jest. Jeśli trudno znaleźć na twojej twarzy miejsce "bez syfka", to będzie to przykuwać uwagę, jeśli parę ich jest... Od, gdzieś tam sobie... To olej to, zatuszuj i idź do chłopaka.
Poza tym, jednego możesz być pewna, nie zostawi Cię tylko dlatego że masz pryszcze...
kup sobie dobry korektor i po sprawie. chlopacy sa tacy spostrzegawczy ze nie zauwazaja chyba tego typu rzeczy:P tzn juak masz kilka a do tego zatuszowane..
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.