Jeżeli chcesz mieć legalne to musisz iść do sklepu i kupić orginalną grę...a gry nielegalne możesz ściągać programami...np. kazaa ale najlepszy ejst emule...ja osobiście go używam i jestem z niego zadowolona...
Hmm a ja ci polecam programy P2P takie jak Kazaa, Imesh albo eMule. Najwiecej znajdziesz w eMule ;] sam sciagnalem z tamtad pare ciekawych gier takich jak counter strike 1.6 albo NFS porshe. Pozdro
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
no ja też mam problem jak ściągnąć gry za free i legal moi koledzy ściągneli taką gre mugen a ja nie moge jak to zrobić????
Jeśli koledzy ściągnęli ją ze strony to spytaj jaka to strona jeśli przez p2p a ty jej nie możesz ściągnąć to może być kilka powodów np. brak źródła, problem ustawień programu, (co innego jeśli wogule nie możesz ściągać niczego)
Goku napisał/a:
[Wysłany: Pią 28 Maj, 2004 20:56]
ej a jak sie robi żeby mieć avatra ????
W sumie to już masz avatara ale jak by co to: Profil -> Na dole strony: Wybierz emblemat z galerii, wyślij z adresu (z innego serwera np. z innej strony www) lub wyślij z własnego komputera (podajesz lokalizacje obrazka na twoim kompie a on zostanie przesłany na stronę)
To by było na tyle