Wysłany: Sro 08 Paź, 2003 09:08 jak powiedziec o tym mamie że dostłam miesiączke?
błagam napiszci mi jak powiedzziec o tym mamie że sie dostało okres wiem że to rzecz naturalna ale jakoś sie wstydze . napiście jak wy otm powiedziałycie czekam na odpoieć.
_________________ jak chcecie pogadac to walcie drzwiami i oknami na moje gg 1949624
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 08 Paź, 2003 12:13
a dostałaś? No to powiedz coś w sylu: ,,Mamo! ja chyba mam miesiączke!!'' ja co prqawda jeszcze nie mam ale jak dostane to raczej powwiem w ten sposob. W kożcu twoja mama też kiedyś musiała powoedzieć swojej mamie!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 08 Paź, 2003 13:29
Ej no spoko Raz kozie śmierć Nie no twoja mama na pewno sie ucieszy! Przeciez jestes juz kobieta!!! Mama jak to usłyszy, to będzie sie cieszyc,że ma jeszcze jedna kobiete w domu i na pewno będzie cie chociaż trochę traktować doroślej...
NIe boj sie po prostu to powiedz . Twoja mama napweno zaraz da CI podpaski i powie co masz robic nie boj sie ja gdy miala wydzieline tez co chwile sie zastanawialam jak to powiedziec a ja sie do niczego nie przyznawalam po prostu gdy moja mama prala mi majtki zawolala mnie i wszystko jej powiedzialam a ona mi Nie boj sie