Wysłany: Wto 04 Lut, 2003 12:33 moja koleżanka i jej rodzina
moja koleżanka i jej rodzina jest nienormlana!uwarza tak moja cała klasa i znajomi i nawet rodzice!
otóż gaba lubi sie czuć wolna czyli goła, wszystko było by oki, gdyby nie fakt, że ona chodzi goła przy rodzicach o taki przykład:
gaba jest w pokoju naga wchodzi jej ojciec:
anka, anka-jej matka-
czego??
popatzr jak gabie biust urusł przez pół roku
tragedia
ja rozumiem rozmawiać z rodzicami o dojrzwaniu i o sexie ale coś takiego:
mama gaby:gaba jak będziesz chciała rozpoczać wspłżycie to przydz doo mnie to wybierzemy najlepszą metodę antykoncepcji , ja urzywam pigułek a dodatkowo prezerwatywy!
co byście powiedzieli gdyby ojciec powiedział do was:matma jest prosta jak pipeprzenie??
dziwne co??ale to nie koniec!matka jej mówi:sex z prezerwatywą jest jak lizanie lizaka przez szybę
co o tym sądzcie??
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Wto 04 Lut, 2003 15:58
Hcez znac moje zdanie?
otuż:
nie wieżę ci. Albo zazdrosciz jej np. biustu ,albo poderwala ci chlopaka
Jestem ciekawa jak dowiedzialac sie o tych rozmowiach.Na pewno sama ci tego nie powiedziala!
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
ktos Gość
Wysłany: Wto 04 Lut, 2003 17:09
ona nie ma biustu to po pierwsze mówi o tym całej szkole więc uwierz
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 04 Lut, 2003 18:13
Ktoś...
Blanka ma chyba rację ! Albo opowiadasz sama te bzdury, albo ona to Ci wcisnęła tak do głowy ! Rodzice, z dziećmi o takim czymś gadali by ? Hahaha ! Naprawde mnie rozśmieszasz ! Kto mnie popiera ?
Po pierwsze: Moim zdaniem kompletna bzdura... Ciekawa jestem skad masz takie dokladne przyklady.
Po drugie: Nie uczyli cie ze wtracac sie w nie swoje sprawy to niekulturalne? Jestem 100% pewna ze chcesz jej zrobic przykrosc rozpuszczajac o niej perfidne plotki.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Jakoś nie chce mi się wierzyć żeby ci o tym tak po prostu o tym powiedziala.a jeśli nawet jest to już sprawa jej i jej rodziców jeżeli chcą ją tak wychowywać
_________________ Koniecznie się ożeń jeżeli żona jest dobra będziesz szczęśliwy a jak nie to zostaniesz filozofem Arystoteles
Tak. Kasia lubi pisać dziwne posty. Raz rośnie jej penis, raz pisze o lizaniu przez szybkę.
Może raczej powinna się zająć pisaniem książek fantastycznych niż postów na tym Forum.
Deg a ja sie martwilam ze tylko ja mam jakies takie dziwne odczucia co do jej postow.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Lut, 2003 15:00
Ktoś...piszesz ten zmyślony post. Później inni piszą, że Ci niewierzą, a później piszesz pod innym nickiem "lalalaaaaaaaaaaa" i piszesz "a ja wierzę!są ludzie i parapety" to już wiadomo, że to Ty Kasiu.