| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
POMOCY !!!
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 17:22   POMOCY !!!

Mam pewien problem bardzo podoba mi sie pewien chłopak z mojej klasy,
i nie wiem co zrobić aby on zwrócił na mnie uwagę :( .
Przejdź na dół
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 17:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tego nie wiem. Też mnie to zawsze zastanawiało. Moze poprostu bądź soba. Nie udawaj nikogo kim nie jesteś.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 15:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no nie napisalas nic o tym chlopaq... czy wogole gadacie ze soba duzo czy poprostu tylko chodzicie ze soba do klasy<CO> jesli duzo ze soba gadacie to poprostu daj mu do zrozumienia ze ci sie podoba a jesli nie spedzacie ze soba zbyt wiele czasu to postaraj sie zeby byc blisko niego, duzo z nim gadac itd:D mzoe sie uda:)

KoT
Gość
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 00:28   

Witam.
To bardzo popularny problem i odpowiedź jest jedna - Kontakt. Wzrokowy, dotykowy lub werbalny, ale kontakt. Możesz spojrzeć mu w oczy, patrzyć dłuższą chwilę, uśmiechnąć się. Możesz go przez przypadek delikatnie potrącić, możesz z nim rozmawiać...Im więcej tym bardziej zacznie Cię dostrzegać, lecz nie przesadź, bo uzna Cię za narzucającą się.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Grohówa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zdobądz jego numer. Może ma gadu-gadu?

Z własnego przykładu wiem, że gadu zbliża ludzi.

Pozdrawiam Kwiat

What if god was one of us,
just a slob like one of us,
just a stranger on the bus trying to make his way home?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1184334
YO !!! Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 17:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dużo ze sobą sms-ujemy ., możn powiedzieć ze bardzo duzo , ale w szkole nie gadamy az tak czesto ale się zdaża ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
YO !!! Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak pisałam o tym problemie to zapomniałam sie zalogoawc ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze poraw swoj wyglad troche zrob jakas zmiane albo poprostu zagadaj i powiedz w prost jak jest.....
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 06 Gru, 2004 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to tu sie moge wypowiedzieć Wink
Na wstępie, nie chciałabym załamywać, ale zazwyczaj układy damsko męskie w jednej klasie nie wychodzą. Za dużo (nawet jak rzadko ze sobą gadacie) o sobie wiecie. Każda głupia wpadka... No ale powiedzmy, że to nie ważne.
Więc podstawa to:
a) kontakt wzrokowy,
b) kontakt ogólny Wink
Jeśli zdobędziesz się na ten pierwszy to będzie już połowa sukcesu. Oczywiście b. ważne są też rozmowy. I lepiej żeby to były rozmowy "na żywo". Chociażby o szkole, potem możecie pogadać o przyszłości (ulubiony temat 3 klaistów z mojego Gima Razz)... albo o czymkolwiek. Wink Postaraj się, ale delikatnie (!), żeby was coś łączyło... np. praca domowa (to jest plus znajomości klasowych Wink ).
Puszczaj do niego oczka, gadaj z nim... ale wszystko powoli, nie za szybko. Nie naskakuj na niego i nie zawstydzaj przy kolegach. I sama się nie wstydź, pamiętaj "w miłości wszystko dozwolone" Wink !
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 17:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

FACET TO MECHANIZM PROSTY>>>>> STARCZY JAK PODEJDZIESZ ZAGADASZ I POWIESZ MU ŻE GO LUBISZ.... On wtedy poczuje czar albo nie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
LookAtYourSelf Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Krok po kroku staraj sie coraz bardziej zblizac do niego - wiem to na wlasnym przykladzie, szkoda ze tak wolno zajarzylem o co jej chodzi Laughing Wink
pierw zacznij zagadywac - nawet o jakies glupoty zeby tylko gadac... potem na przerwach coraz czesciej zagaduj, pytaj sie o cos np. czy podobaja mu sie Twoje spodnie, czy pasuje Ci w tej bluzce, pozniej cos mozesz zaczac pytac sie kto mu sie podoba z klasy
tych wersji i opcji jest naprawde duzo wiec jesli juz do tego dojdziesz to wszystko pojdzie o wiele latwiej - jesli oczywiscie on tez to poczuje Wink
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu