| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziecinsto,kol,urodziny...
Autor Wiadomość
malenstwo Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 06 Paź, 2003 16:31   Dziecinsto,kol,urodziny... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja kolezanka( znamy sie od dziecinstwa ona mieskza pietro nizej ) napisala mi tak na gygy
Idka (16:15)
Olka!Zaprosiłabym cię,ale mamie obiecałam,ze nie zaproszę więcej niż 12 osób,a i tak wyszło m13
Idka (16:15)
Smile

Miło co znamy sie od dziecinstwa i ona nie chce mnie zaprosic tylko dlatego ze chce sie podlizac (nowym) dziewczynm z naszej kalsy. i je zaprosila.......w sumie wyjezdzam i niewiem czy bym byla na calej imprezie( ale chcociaz na pcozatku napewno!!)
Pomóżcie
!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 06 Paź, 2003 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm...jeżeli ona zrobiła Ci coś takiego...Nie moze inaczej, jeżeli ja bym była na Twoim miejscu to poprostu nie zapraszałabym jej na swoje urodziny

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 14:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym z twoja kolezanka porozmawial i powiedz jej zeby spytala sie mamy
czy nie da sie "wcisnac" jeszcze jednej osoby ktora zna od dziecinstwa pozatym moze nie chce sie im tak calkiem podlizac ale poprostu pomoc sie zaklimatyzowac w nowym otoczeniu wejscie do nowej klasy to wielki stres sam cos o tym wiem czy cie zaakceptuja czy beda mili takie mysli ciagle krazyly mi po glowie gdy wchodzilem do nowej klasy ale na szczescie wszystko bylo w pozadku Smile wiec poprostu porozmawiaj z nia na ten temat i nie przez gg w koncu mieszka pietro nizej jesli dobrze przeczytalem. pozatym nazpisala ze cie ZAPROSILA ale miejsc brak

Pozdrawiam Pulkownik Nikt Rolling Eyes

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aa jeszcze zapomnialem napisac jaklbys sie czula mowiac osobie ktora juz zaprosilas nie przychodz bo wole zaprosic kogos innego pomysl o tym i jeszcze raz : POROZMAWIAJ Z NIA

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
malenstwo Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pulkownik Nikt napisał/a:
Ja bym z twoja kolezanka porozmawial i powiedz jej zeby spytala sie mamy
czy nie da sie "wcisnac" jeszcze jednej osoby ktora zna od dziecinstwa pozatym moze nie chce sie im tak calkiem podlizac ale poprostu pomoc sie zaklimatyzowac w nowym otoczeniu wejscie do nowej klasy to wielki stres sam cos o tym wiem czy cie zaakceptuja czy beda mili takie mysli ciagle krazyly mi po glowie gdy wchodzilem do nowej klasy ale na szczescie wszystko bylo w pozadku Smile wiec poprostu porozmawiaj z nia na ten temat i nie przez gg w koncu mieszka pietro nizej jesli dobrze przeczytalem. pozatym nazpisala ze cie ZAPROSILA ale miejsc brak

Pozdrawiam Pulkownik Nikt Rolling Eyes

Już gadałam ale ona ostatnio nie teges...
Nawet mi nie zależy juz iść do niej bo znowu mi zrobiła przykrośc..Sad
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu