Kto z was ma lub chodziaż grałw WORMS ARMAGEDDON?? JA myśle że to bardzo fajna gra...można grać z komputerem lub z kolegą. Jest sie malutkimi robaczkami i ma sie do dyspozycji rózne bronie którymi zabija sie przeciwnników..jest to troche śmieszne bo w broniach są też: banany, owce, osły, babcie, balony itp Robaczki wydają bardzo smieszne odgłosy w dowolnym języku...mozna nawet nagrac swoje. A wy co sądzicie o tej grze?
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
A właśnie. Słyszałem że Worms Armagedon wyszły na konolke gameboy advence. Widziałem screeny z gry i mi sie spodobało. Otóż szukam tego romu ale niegdzie go niemoge znaleźć . będe wdzięczny za linka ze stronką gdzie moge sobie to zassać. Pozdrawiam
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
Wormsy ukazal sie juz na kilka innych platform, rowniez na GameBoyaa.
Wormsy kture ukazaly sie na game boya to najnowsza czesc jaka ukazala sie na rynku.
musze powiedziec ze spoko z ciebie gosc bo duzo piszesz tutaj postow tak dalej rozkrecmy to forum jak juz wczesniej pisalem.
P.S:dobra juz nic nie pisze bo nic nowego nie wnosze a posty nabijam
Poto tu jesteśmy ( ups ja już też tutaj nic niepisze bo jeszcze ktoś mnie osądzi o bezsęsowne nabijanie sobie postów . Pozdro All
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2003 16:04
WA mam, a powiedzmy szczerze miałam, bo pewnego razu mi się zacieły i je zdezinstalowałam, a potem mi się nie chciały wgrać. Wogule ich komp nie wyczytuje, a jak tak kofam tę grę