| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Sposoby zawierania przyjaźni.
Autor Wiadomość
ELWIRKA
Gość
PostWysłany: Sob 04 Paź, 2003 08:34   Sposoby zawierania przyjaźni.

Chciałabym, abyscie pomogli mi. Napiszcie jakieś sposoby na zawieranie przyjaźni. bo jestem nowa w mieście i nikogo tu nieznam Sad
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
..::Ulka::..
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 04 Paź, 2003 08:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Alien Moje propozycje:
1) Zaangażuj się w działalność pozalekcjyjną. Nie przesiaduj całymi dniami w domu. Przyłącz się do zajęć alternatywnych. Bierz udział w zajęciach sportowych, spróbuj swoich możliwości w chórze, albo w czymś co ci odpowiada i z czego jesteś dobra. Dzięki aktywności i właczaniu się w różne akcje poznasz nowych ludzi, będziesz zajęta i rozwiniesz własne zainteresowania.
2) Przedstawiaj się i zapamiętuj imiona. Nie czekaj aż ktoś dokona formalnej prezentacji lub dana osoba wyrazi chęć poznania Ciebie. Podejdź śmiał i powiedz ,,cześć". Przedstawiaj się dla nieznajomych z nowej klasy czy podwórka ,,Cześć jestm Elwira, a ty??". Osoba ta niebędzie na Ciebie dziwnie patrzeć tylko się przedstawi. By łatwo zapamiętać jej imie to np. ona powie że jest Justyna. ,,Cieszę się, że Cię poznałam Justyno" Smile Troche odwagi i będzie dobrze.
3) Rozwijaj swój urok osobisty.
4) Praw i odbieraj komplementy z wdziękiem.
5) Urządzaj imprezy.

Ludzie lubią tych, którzy ich lubią. Jeśli więc się okaże, ze znalazłaś kogoś, kto Ci się podoba, i okażesz mu zainteresowanie lub szacunek, może się to stać początkiem serdecznej przyjaźni.

Mam nadzieję, ze choć troszkę pomogłam. Alien

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 04 Paź, 2003 08:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powinnas moim zdaniem duzo wychodzic z domu i tak jak powiedziała przedmówczyni zapisuj sie na różne kółka i zawsze sie pierwsza zapytaj. Jeżeli się wstydzisz,ćwicz w domu przed lustrem gadki typu "cześć jestem Elwira itp"... Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Magda

PostWysłany: Sro 15 Paź, 2003 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślę, że po prostu do każdego się uśmiechaj i na początek bądź bardzo miła. Postaraj się też dla każdego być sympatyko!!! Cool Twisted Evil
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu