| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Tomek widział mnie z Maxem
Autor Wiadomość
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 18 Paź, 2003 19:43   Tomek widział mnie z Maxem Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie wróciałm ze spotkania z Maxem, umówiłam się z nim na 18:30. Przyszedł z Chodziukiem. Kiedy byłam koło jego domku, nagle na to osiedle z domkami wszedł Tomek i zobaczył mnie, Maxa, Chodziuka jak się śmiejemy, a śmialiśmy się z tego że Chodziuk spiewa. Max Tomka nie widział bo poszedł po picie. Tomek spytał czy jestem zadowolona a ja na to: tak ale przeciez chciałam z Maxem tylko pogadać, ale on poszedł. Później gonił go jeszcze Chodziuk i z nim gadał a na koniec Max z psem, ale z tym drugim już nie chciał rozmwaić. Na koniec Adi (kolega Tomka) krzykną POWODZENIA i poszli. Max powiedził żebym z nim pogadała itd. A ja powiedziałam że postaram się tylko żeby na niego nie był zły bo to nie jego wina tylko moja! No i poszłam z Maxem, psem i CHodziukiem na spacer, a Tomka zostawiłam. Nie wiem czy dobrze zrobiłam. Boje się co teraz będzie. Co mam powiedzieć Tomkowi, on z Maxem no i Chodziukiem grają w poniedziałek mecz (są w jednej druzynie) no i Maxowi i Tomkowi bedzie napewno głupio......a wszystko przeze mnie. Ale dlaczego Tomek mnie śledził??!! Nie wiem co mam teraz zrobić Sad

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 18 Paź, 2003 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj Klaudus...kiedy zrozumiesz, ze im dluzej zwlekasz z zerwaniem z Tomkiem tym jest Ci trudniej??
Pojdz za glosem serca i poderwij maxa ale z czystym "kontem"

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 18 Paź, 2003 22:18   ...... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Klaudia ci to tłumaczyć trzeba dniami i nocami i wogule.... Klakluś! skoro Tomek cie śledził swidaczy to o tym że:
jest jeszcze smarkaczem, ze ci nie ufa i ze jest glupi ze z toba chodzi mimo iz wie ze ty KOCHASZ maksa a nie jego! zerwij z tomkiem a bedziesz miala spokoj. A tomkowi nie bedzie glupio bo to on cie sledzil! ajjj wogule...

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 18 Paź, 2003 22:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zrywam z Tomkiem....ale Max wyraźnie dał mi do zrozumienia to, ze nie chce mnieć dziewczyny. Nie wiem czy mam się o niego strać dalej czy też dać sobie spokój??!! Powiedzial mi że chce sie ze mna spotkać jutro o 16 ale po co czy to coś znaczy skoro najpierw mówi mi ze nie chce mieć dziewczyny i nie ma sensu abyśmy próbowali a potem proponuje spotkanie??!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu