Wysłany: Sob 15 Lis, 2003 16:56 Jak mam sie zachować wobec niego na feriach i imprezie?
Ja z mojm chłopakiem rok temu byłam na feriach było super,wszedzie byliśmy razem i zawsze do siebie przytulenie itd.
Teraz sytuacja troszke sie zmieniła,bo on uczy sie w innej szkole i prawie straciliśmy ze sobą kontakt.Kiedy było zakończenie roku,on mnie pocałował i powiedział,zebym nikogo nie słuchała,ze niby on ma kogoś innego i ze za rok na feriach odrobimy zaległości.Teraz nadal go kocham,ale sympatią daże też innego chłopaka z którym spedzam mnustwo czasu.
Moja siostra powiedziała,ze mój chłopak(Tomek) ma kogoś innego.Płakałam kilka dni i po jakimś czasie napisałam do niego SMS-a czy to prawda,a on napisał co ja ci mówiłem na zakoczeniu roku szkolnego?Kocham tylko Ciebie.Uspokoiło mnito wiedzie to,ale niedługo zbliżają sie jego urodzinki i nie wiem czy robi impreze(chyba tak) i jak ja miała bym sie tam zachowywać?W lipcu jade z nim na ferie i akurat w czasie naszego wyjazdu są walentynki.
Wiem ze mu coś dam,ale boie sie ze on juz mnie nie kocha i nie chce ze mną być.Prosze pomóżcie mi.Teraz moja komóra nie działa,a ja musze to wiedzieć
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 17 Lis, 2003 13:19
Zdaje mi się, że on jednak ma kogoś...
To dlaczego na zakończeniu roku szkolnego kazał ci w takie "brednie" nie wierzyć? Są dwa wyjścia:
a) albo on mówi prawdę. Mozesz to poznac po tym, że już od zawsze mówiono ci ,że on cię zdradza i potem okzałao się,że tobyły plotki. Mógł dlatego cię ostrzegać, żebyś w te bajki nie wierzyła na zakończeniu roku szkolengo
b)albo twoja siostra mówi prawdę. Może tak być kiedy ostrzegł cię na zakończeniu roku bez powodu bo byłaś pewna, że zawsze był ci wierny.
Wiesz już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć.Owszem w szkole wszystkie dziewóchy z mojej klasy sie w nim bujały i wypisywały jakieś durne liściki itd.Troszke mnie to na początku wpieniało,ale potem razem z mojm menem sje oglądalismy i poprostu z nich "laliśmy".Te teksy to coś w tym stylu:
"Wiem,ze masz dziewczyne i bardzo ją kochasz,ale ja nie mogę juz wystrzymać i chce powiedzieć,ze Cie kocham i chciałabym sie z tobą spotkać!
P.S. Odpisz!"
Ufałam mojemu chłopakowi,ale teraz sama nie wiem co mam zrobić,bo on mnie zaprosił juz na tą impreze i nie wiem czy mam gadać z nim o tym na imprezie czy kiedy indziej,a moze wcale!
[shadow=blue]Dlaczego miłość jest taka trudna?[/shadow=blue]
Ale i to i tak mi nic nie pomoże.Na imprezie to moze i on nie będzie"reagował" jak ja będe,ale co będzie na innych imprach na które ja nie bede zaproszona(u jego kolesi np.)?Wtedy ja nic nie zdziałam i nie będe nawet o tym wiedziała
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Nie 23 Lis, 2003 11:46
Słuchaj, na imprezę możesz iść, spoko.
Wejź go na odludzie (będzie romantycznie) tak, żeby nikt was nie widział i zapytaj mu sie: "Naprawdę mnie kochasz? Jeśli tak, potaknij głową, jeśli nie odejdź." Czy coś w tym stylu A jak będziesz mu to mówiła to patrz mu głeboko w oczy.
Mnie spojrzenie bazyliszka powala i zawsze mówię prawdę, nawet jak bardzo tego nie chcę