| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Zakochałam się...
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 15:34   Zakochałam się...

Jest tylko jeden problem... Ja mam 12 lat a on 16... czy to nie za duża różnica wieku??
Przejdź na dół
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w milosci nie jest wazny wiek Smile Mozesz zakochac sie nawet w 80 latku i to nie bedzie za duzo Very Happy

ps.Mam nadzieje ze mam racje Smile poczekajmy lepiej na dega Cool

Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 20:57   ......... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

......no wiesz mi się podoba 19 latek a ja mam 14 lat......no i wiesz co...szczerze mówiąc to nie mam u niego szans.... Crying or Very sad

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 21:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem to nie jest problem, pod warunkiem jednak że chłopak ten darzy cię takim samym uczuciem jak ty jego

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nene moje zdanie na ten temat napewno znasz Smile Roznica wieku nie jest za duza... Wazne jest tylko to czy on tez obdarza cie takim uczuciem. Jesli tak, to nie widze niczego co moglo by stanac na przeszkodzie!
Narvana 19 latek ktory by z toba chodzil czy spotykal sie itp, itd, mogly za to wyladowac w wiezieniu. Niestety takie jest prawo, ze czlowiek ktory ukocznyl 18 roz zycia (czyli jest pelnoletni) nie moze wdawac sie w zadne zwiazki z osoba ponizej 18 roku zycia. Przykro mi Sad

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Anya
Gość
PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 21:42   

sądze że różnica nie jest duża, ja mam 13 lat i tez pdoba mi sie 16'sto latek (albo i 15sto ... nie wiem sama Razz) i chyab mam u neigo szansr(niesety on mieszka w niemczech is pkam go dopiero za rok!)
Powrót do góry
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, 4 lata, to mało! Możesz spróbować, ale myślę, że nawet jak Cię będzie kochał, to będzie wstydził się z Tobę chodzić.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 00:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna ma 13 lat a ja mam 15 i jest na dobrze Wink więc sądze że to jest normalne Wink.

Numer ICQ
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 00:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Psiuńcio napisał/a:
Moim zdaniem, 4 lata, to mało! Możesz spróbować, ale myślę, że nawet jak Cię będzie kochał, to będzie wstydził się z Tobę chodzić.

Właśnie różnica jest duża Crying or Very sad i chłopak może niechcieć z tobą chodzić bo sobie może popsuć reputacje wśród kumpli ale niezniechęcaj sie. W końcy żyje sie raz Wink

Numer ICQ
Anya
Gość
PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 11:55   

ale niektózy chłopcy wolą młodsze dziewczyny Razz
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 12:28   

No, nawet większość, ale najlepiej żeby różnica wynosiła 2 lata, a nie 4... Sad
Powrót do góry
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 12:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anya dobrze ze u ciebie są tacy chłopacy bo u nas jest ich bardzo malo. Większość fajnych chlopaków niestety woli starsze dziewczyny. Co nie zanczy ze z mlodszymi by nie chodzili, ale zawsze wiesz że jednak według niego starsza i bardziej doświadczona jest lepsza Sad . Najcześciej właśnie jak tu juz ktoś napisał jest tak że chłopak który ci się podoba patrzy na to czy przypadłaś też do gustu jego kolegą, jeżeli nie to koniec nawet jeśli będziesz mu sie podobać. Dlatego też najlepiej postaraj wkręcić się jakoś do jego paczki Smile

Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem, jak to jest, gdy zakochasz się w starszym od siebie chłopaku. Jeszcze lepiej wiem, jak to jest, gdy młodszy chłopak zakocha się w Tobie. I właśnie z tego jest wniosek:
Jeden chłopak rok młodszy ode mnie, zakochał się we mnie. Nie prosił mnie o chodzenie, ale gdyby nawet, to bym się nie zgodziła. Chodzić z chłopakiem o rok młodszym?! Koleżanki by mnie wyśmiały!!!
Nie sądzisz, że ten 16-latek myśli sobie to samo?

Numer Gadu-Gadu
6324199
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 13:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale też moim zdaniem nie wygląda "dziwnie" kiedy starszy chłopak idzie tajmy na to za rekę z młodszą od siebie dziewczyną...gorzej jest kieyd to dziewczyna idzie z młodszym od siebie chłopakiem. Teraz to juz tylko jego decyzja czy woli młodsze Wink

Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 13:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może Cytryna ma rację...
Radzę ci po prostu się dowiedzieć, jak już mówiłam, czy on Cię kocha, jak tak, to nie ma sprawy, a jak nie, to już będzie problem pod tytułem ''Jak go poderwać?'', ale to już inna sprawa.

Numer Gadu-Gadu
6324199
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu