Wysłany: Pon 15 Gru, 2003 19:10 Pomysły na sylwestra?
Hej, hej!!
Nie wiem czy to temat na to forum ale jak już zaczęłam...
Robię u siebie sylwestra ze zgraną paczką (3 dziewczyny i 5 chłopaków) i zastanawiam się co oprócz gadania, tańczenia, pokazywania skeczy (jeden chłopak to od tego specjalista), słuchania muzyki, grania w butelkę oczywiście, można jeszcze robić. Macie jakieś ciekawe pomysły (na gry itp.)?? Piszcie!!
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.
Karaoke
Scenki z filmow i zgadywanei co to za film mmm co by tu jeszcze hmhmhmhmh ... zucanie w sibie petardami? ni no z tym ostatnim zartuje
Nie wiem w co jeszcze moglibyscie zagrac:) Moze wrozby na nowy rok?
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 16 Gru, 2003 17:02
To stare, ale zawsze mozna sie przy tym śmiać Na moich urodzinach to niezłe jaja z tego były
Każda osoba pisze np. po trzy zadania na karteczkach( tylko nie za bardzo 'świńskie" a z resztą...jak wolicie ) a potem karteczki są wrzucane do miseczki. Wszystkie osoby siedzą w kole i włanczamy jakąś piosenke (np. od środka zeby za długo nie czekać) i podają sobie miseczkę. Kiedy pioesenka się skończy ta osoba, która trzyma miseczkę wybiera karteczkę i wykonuje zadanie
UWAGA!!!
Tylko nie podajcie sobie miseczki za szybko bo np. na urodzinach mojej kumpelki to talerzyk poszedl