Wysłany: Sob 03 Sty, 2004 11:19 Ratunku! ślady po wizycie u kosmetyczki
Nie wiecie co zrobić żeby ślady zostające na twarzy po wizycie u kosmetyczki ( takie czerwone kropki ) szybciej zniknęły. Byłam pierwszy raz u kosmetyczki i nie bardzo wiem co mam zrobić. Normalnie nie mam za dużych kłopotów z cera a tutaj bueeeh. :cry:
Nigdy nie bylam u kosmetyczki chodziaż rodzice mnie namawiali...ale mój brat był wiele razy. Kosmetyczka robi rózne zabiegi więc nie wiem w jakim celu byłaś u niej, ale podejrzewam że chodzi tu o okres dojrzewania i pryszcze ;] Jeśli tak to zapewne wiesz że po wyciskaniu pryszczy ( a to robi kosmetyczka) Zostają przez kilka dni a czasem tygodni czerwone kropki, bądź ranki. Niestety nie ma sposobu na ich szybsze zniknięcie...jedynie czas. Poczekaj cierpliwie a kropki napewno znikną.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
no ja właśnie byłam na oczyszczaniu twarzy. I ta pani ( kosmetyczka :-) powiedziała mi że mam przemywać twarz wodą utlenioną ehhh troche taki hmmm dziwny sposób ale może pomoże. Gościówa dzięki za odp.