Masz gg 6.0 niewiesz jak wysylac duze wiadomosci graficzne pisz tu chetnie napisze jezeli niewiecie tez skad sciagnac ta wspaniala wersje gg piszcie tutaj chcetnie podam strone
no więc kamixie jak napisałeś służysz z pomocą w wiadomościach graficznych
no więc mój kolega wysyła mi wiadomość graficzną u niego się ona pokazuje a u mnie nie w ustawieniach biorę na największą wielkośc tego zdięcia wielkość tzn kb
i nic
pomóż i z gury ci dziękuje
_________________ http://www.ppo.ow.glt.pl -ludziska wchodźcię i się rejestrujcie(super forum, ale mało użytkowników)
Klikasz w ustawienia potem komunikator i ustawiasz 200 KB zastosuj i ok powinno byc w porzadku sprubuj jeszcze raz moze nie kliknales zastosuj, a jak by ktos chcial to moge poszukac wam nowego gg w ktorego opisie mozna obzrazki robic czy cos takiego juz nie pamietam zadobrze
niech żyje poprawna polszczyzna ;P ale do rzeczy. Ta wersja gg jest lepsza od poprzednich ale ma tez minusy ( to są munusy z mojego punktu widzenia ) tzn chodzi mi tu o status. zawsze status bylo widac na samym dole a teraz jest pod nickiem danej osoby. Pozdrawiam
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
Masz racje na poczatku tez mnie to denerwowalo ale z czasme sie przyzwyczailem jest teraz nowe gg w podpise mozna jakies cuda wyrabiac takiego typu:
-----------\
Bear \____I
I
----@------------I nie wyszlo ale takie cuda mozna robic gdzie mi sie stronka z tym gg zapodziala ale jak ktos bedzie zainteresowany to poszukam