Wysłany: Nie 02 Maj, 2004 19:11 Nawiąże znajomość :-)
Helloł. Nazywam się Beata, ale wole jak woła się na mnie Mucha :-). Chętnie poznałabym jakiś nowych ludzi, którzy by powiększyli i tak wielkie grono znajomych :-). Płeć nie gra większej roli, ale wolałabym aby pisały do mnie osoby w wieku 13 i więcej wiosenek :-). Uwielbiam muzyke rockową i grunge Mój numer gg to :5168374 , e-mail: mushk_a@op.pl . Będe czekać na meile .Papapatki :*!!
Jeżeli chcesz mozemy się poznać....
Mój mail to sylwia2003@op.pl gyg- 1104532...
A o mnie troszkę to byłoby tak:
Mam na imię Sylwia....mam 13 wiosen i meiszkam w Krakowie...Kocham muzykę i siatkówkę...Słucham popu, hip hopu, dance, trochę techna...Lubię też zwierzaczki w szczególności psy....
JA Gość
Wysłany: Wto 04 Maj, 2004 19:13
czesc! chciałabym z Tobą nawiązać kontakt.mam kilka przyjaciółek w szkole i na podwórku, ale żadnej w necie.chetnie z Toba zawiąże "komputerową przyjażń". mój imejl: dominika.bilkiewicz@wp.pl nr gg jeszcze nie mam ale założe może jeszcze dziś. jeżeli jesteś zainteresowana przyjażnią ze mną to bardzo proszę nie zwlekaj z odpowiedzią. a teraz o mnie:
wiek 13lat
zainteresowania książki
ulubiona książka: wszystkie części "Ani" (Lucy Maud Montgomery), "Harry Potter"
ulubiony film: "Shrek", "Gwiezdne Wojny"
muzyka: pop
ulubiona piosenkarka:Kate Ryan