| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
kogo wybrac?
Autor Wiadomość
Justa_z_BB Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 29 Gru, 2003 12:35   kogo wybrac? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam naprawde dramat sercowy...
Na wakacjach poznalam pewnego chlopaka, ktoremu na imei Marcin...zakochalam sie w nim na zaboj i nawet teraz czekam z wytesknieniem na wakacje, zeby pojechac do Poznania i znow zobaczyc Marcina...
Ale niedawno na korekcyjnej poznalam takiego Łukasza, ktoremu ja sie na dodatek chyba podobam...ale znow jest problem...nie wiem kogo wybrac...czy Marcina, czy Łukasza?

I prosze nie piszcie postow typu "Łukasza bo jest blizej"....bo odleglosc nie ma dla mnie znaczenia...

WYdaje mi sie ze bardizej kocham Marcina...gdy tylko popatrze sie na jego zdjecie to odplywam i liczy sie tylko on...ale kiedy ide na korekcyjna i widze Łukasza to on gosci w mojej glowie Sad

Justa , pies i chomik
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2277199
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 29 Gru, 2003 12:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale co to znaczy "kogo wybrać?"- to znaczy inaczej "o którego będę się starac a tego drugiego odrzucę?" .Według mnie powinnas wiedzieć, kogo bardziej kochasz. Moze okaże się,ze Łukasz to tylko zauroczenie a Marcin to "własnie to"? Sama w swoim poście powiedziałaś "bardziej kocham Marcina". Ja nie widzę problemu...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 29 Gru, 2003 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja się zgadzam z mróweczką więc nie będe sie powtarzać tlyko dodam coś jeszcze...wybierz tego którego twoje serce ciągle bije rytm...skoro wolisz Łukasza no to masz odpowiedz...wybierz Łukasza...sama dałaś sobei odpowiedz...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 11:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko, ze ja naprawde nie wiem o ktorego sie starac....
Morweczka, napisalam ze wole Marcina, ale tak naprawde to nie wiem...
Napisalam jak rpzedstawia sie moj problem...Jak widze ejdnego to drugi znika...

Justa , pies i chomik
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2277199
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja Ci powiem.Czy Ciebie Marcin też kochał????Byliście przyjaciółmi,czy coś?Jeśli tak (i oczywiście,jeżeli masz z nim kontakt),to może powinnaś jego wybrać....z dreugiej jednak strony Tobie się podoba Łukasz,a Łukaszowi się podobasz Ty.....no i jeszcze(choć mówiłaś,żeby tak nie pisać)masz do niego bliżej,a to ważne w związku...skąd wiesz,że Marcin nie znalazł w swoim mieście innej dziewczyny????
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 15:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest tak: mi sie podoba Łukasz, a ja mu. A z Marcinem, bylismy..hm..dobrymi przyjaciolmi.

Justa , pies i chomik
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2277199
only_girl_12

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

SKąd masz pewność , że Marcin i Łukasz sie w tobie zakochali.Może masz tę pewność , ale oni powinni sie o Ciebie starać a ty powinnas wybrać tego kogo kochasz.Juz nic nie będe pisac bo wszyscy napisali to co ja chciałam.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 03 Sty, 2004 00:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz...ja mam podobne problemy, i czekam poprostu, na kroki z ich strony...musisz uzbroić się w cierpliwość...kiedyś - co było moim wielkim błędem, (no co?! byłam wtedy w 2 klasie Embarassed Surprised ) wyznałam chłopakowi miłość- ten mnie wyśmiał- teraz już nic do niego nie czuję..już przestałam czuć, odrazu jak mu to powiedziałam...

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Odpowiedz do tematu