Buahaha z ciekawości (Ściema) Pewnie do Ciebie zarywa ktoś starszy a Twoi rodzice nie zgodziliby się na taki związek . I dobrze by zrobili bo takiej osobie chodzi tylko o jedno w 99,9% przypadków
powinnaś bardizej sprecyzować pojęcie dziecko (pewne chodzi o Ciebie) podejrzewam że jesteś w wieku 12-14 (czyli gówniara jeszcze) i myśle że górna granica chłopaka dla Ciebie to 14-16 lat. Jeśli madsz być ze starszym po to żeby zaszpanować to odpuść sobie
dla mnie:
chłopak = dziecko = nastolatek
mężczyzna = powyżej 18 lat
następnym razem precyzuj
zszedłem z tematu wiec co do pytania myśle że gdzieś jak dziewczyna ma 16-17 lat ale t ozależy od charakteru dorosłych i ich opiekuńczości
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 12 Sty, 2004 16:01
To zależy w duzym stopniu jacy są rodzice. Moja sąsiadka ma 14 lat, jest z chłopakiem który ma lat 22 i jej matka mówi o tym zupełnie normalnie. Ale niektórzy rodzice są oczywiscie bardziej opiekuńczy a nawet wiekszosc i nie pozwoliłaby na ten związek. Myśle,że jeśli masz 12-14 to raczej zgodziliby się gdyby chłopak miał 15,16 lat.