| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
2 pytanka, raczej do chłopaków :)
Autor Wiadomość
Mona
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 21:02   2 pytanka, raczej do chłopaków :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli możecie, odpowiedzcie na te pytanka (proszę Smile ):
1. Czy zniechęcacie się do zdobycia jakiejś dziewczyny, która jest trudno dostępna? Co w ogóle myślicie o takich dziewczynach?
2. Czy kiedykolwiek podobała wam się/podoba dziewczyna starsza od was o rok?

Będę naprawdę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi Smile Pozdrawiam!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Good Friend

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1. trudno dostępna zalezy w jakim sensie np. jak dziewczyna jest zajęta to ja sobie odpuszczam albo czekam na cud Crying or Very sad jeśłi trudno dostępna w sensie konktaktowym to szukamsposobu na zagadanie np. SMS, GG, podejście na przerwie, dyskoteka itp. albo jest trudnodostępna bo jest jeszce nie dojrzała do chłopaków i nie wiedziałaby jak się zachować Mad wtedy zawsze pewniej czuje się przy swoich koleżankach
Co myśle o takich dziewczynach - nie patrze na ich trudnodostęmośc tylko na charakter i wygląd ( chociaż to jest w charakterze ta trudnodostępność )

2. Tak podobała się ale taki związek jest z w 95% skazany na niepowodzenie, dziewczyny nie lubią być z młodszymi chłopakami ( są wyjatki ) wyjatki to chłopacy wyglądajacy starzej lub prawdziwa miłość )

Chętnie pogadam na GG, zapraszam biggrin - 2569962
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 13 Sty, 2004 01:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak szczerze to odpowiem na pytanie 2 ;] Ja wole mlodsze od siebie... jakos tak mam Rolling Eyes .

Numer ICQ
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 13 Sty, 2004 10:09   . Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm.. nie jestem oczywiście chłopakiem ale jeśli chodzi o pytanko nr 2 to ja raczej nie polecam chłopaków młodszych... no to zależy też oczywiście od ich "dojrzałości psyhicznej" Razz ale byłam w takim "związku" jeśli to tak można nazwać i nic z tego nie wyszło...ale to dobrze bo dopiero teraz znalazłam osobę do której naprawdę coś czuję... i to nie tylko przyjaźń... Laughing

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 13 Sty, 2004 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie znięchęcam się do jakiejś dziewczyny trudnei do zdobycia
jak mi siępodoba prubuję się z nia zapoznać

i ja mam dziewczyne o rok odemnie starszą i jest super Very Happy

Junior
Junior

PostWysłany: Wto 13 Sty, 2004 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jestem oczywiście dziewczyna ale powiem coś na temat 2 pytania.
Jeśli jest sie nastolatkami to rok różnicy może znaczyć wiele (zwłaszcza jesli to chłopak jest młodszy) i wtedy to zazwyczaj nie ma szans, ponieważ dziewczyny są z reguły bardziej dojrzałe a chłopcy zachowują sie troche jak dzieci. Dziewczyny wtedy wolą towarzystwo starszych chłopaków.
Ale jeśli ma sie 20 kilka lat to wtedy nawet ten rok mniej u chłopaka jest niezauważalny i z wiekiem każda różnica wieku sie zaciera. I w charakterze, zachowaniu jak i rocznikowo. Np. 15 i 18 wygląda inaczej niż 33 i 36 Wink A co dopiero mówić przy wiekszych różnicach. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
sykI
Gość
PostWysłany: Sob 17 Sty, 2004 22:25   dobra rada

Ja chodziłem z dziewczyną dwa lata starszą i dobrze było tylko po jakimś czasie już nam się znudziło i to prawda że ze starszą nie ma co próbować.Mi to tylko przez napicie się udało. Bo ona była już trochę tego i tak wyszło.Inaczej nie ma co nawet próbować. Embarassed
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu