Wysłany: Pon 12 Sty, 2004 21:02 2 pytanka, raczej do chłopaków :)
Jeśli możecie, odpowiedzcie na te pytanka (proszę ):
1. Czy zniechęcacie się do zdobycia jakiejś dziewczyny, która jest trudno dostępna? Co w ogóle myślicie o takich dziewczynach?
2. Czy kiedykolwiek podobała wam się/podoba dziewczyna starsza od was o rok?
Będę naprawdę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam!
1. trudno dostępna zalezy w jakim sensie np. jak dziewczyna jest zajęta to ja sobie odpuszczam albo czekam na cud jeśłi trudno dostępna w sensie konktaktowym to szukamsposobu na zagadanie np. SMS, GG, podejście na przerwie, dyskoteka itp. albo jest trudnodostępna bo jest jeszce nie dojrzała do chłopaków i nie wiedziałaby jak się zachować wtedy zawsze pewniej czuje się przy swoich koleżankach
Co myśle o takich dziewczynach - nie patrze na ich trudnodostęmośc tylko na charakter i wygląd ( chociaż to jest w charakterze ta trudnodostępność )
2. Tak podobała się ale taki związek jest z w 95% skazany na niepowodzenie, dziewczyny nie lubią być z młodszymi chłopakami ( są wyjatki ) wyjatki to chłopacy wyglądajacy starzej lub prawdziwa miłość )
hmm.. nie jestem oczywiście chłopakiem ale jeśli chodzi o pytanko nr 2 to ja raczej nie polecam chłopaków młodszych... no to zależy też oczywiście od ich "dojrzałości psyhicznej" ale byłam w takim "związku" jeśli to tak można nazwać i nic z tego nie wyszło...ale to dobrze bo dopiero teraz znalazłam osobę do której naprawdę coś czuję... i to nie tylko przyjaźń...
Jestem oczywiście dziewczyna ale powiem coś na temat 2 pytania.
Jeśli jest sie nastolatkami to rok różnicy może znaczyć wiele (zwłaszcza jesli to chłopak jest młodszy) i wtedy to zazwyczaj nie ma szans, ponieważ dziewczyny są z reguły bardziej dojrzałe a chłopcy zachowują sie troche jak dzieci. Dziewczyny wtedy wolą towarzystwo starszych chłopaków.
Ale jeśli ma sie 20 kilka lat to wtedy nawet ten rok mniej u chłopaka jest niezauważalny i z wiekiem każda różnica wieku sie zaciera. I w charakterze, zachowaniu jak i rocznikowo. Np. 15 i 18 wygląda inaczej niż 33 i 36 A co dopiero mówić przy wiekszych różnicach.
sykI Gość
Wysłany: Sob 17 Sty, 2004 22:25 dobra rada
Ja chodziłem z dziewczyną dwa lata starszą i dobrze było tylko po jakimś czasie już nam się znudziło i to prawda że ze starszą nie ma co próbować.Mi to tylko przez napicie się udało. Bo ona była już trochę tego i tak wyszło.Inaczej nie ma co nawet próbować.