Wysłany: Pią 09 Sty, 2004 20:05 Mam big problem HELP PLZ
Poznalem dzieczyne o rok odemnie mlodsza i mi sie bardzo podoba ale nieumiem jej tego powiedziec Ciagle rozmawiamy na Gadu-Gadu.
Jak jej to mam powiedziec ?
P.S. Chodze do VI kl. a ona do V.
myśle ze najlepszym sposobem powiedzenia jejtego jest piowiedzenie
przez gadugadu
będziesz się mniej wstydził
i najwaqzniejsze nie wstyć się
wiem ze łatwiej powiedzieć
niz zrobić
i jak będziesz jej to mowić
to mow rzeczowo
a nie ze się już długo znacie itp
tylko wal z dechy
Hmm....zaproponuj jej spotkanie (może lepiej przez gg bo nie będziesz się tak denrwował) kiedy ona się zgodzi i się spotkacie. Powiedz jej ze łądnie wyglada itp. Może na pierwszym dłuższym spotkaniu sam na sam nie mów jej tak worost że ci się podoba. Pokaz jej że jesteś nią zaiteresowany. NO chyba ze już kiedyś się spotkaliście bo tego tu nie napisałeś.....
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 10 Sty, 2004 12:45
Powiedz jej to przez gg jak już wspomniano będziesz sie mniej wstydził a jakby zazęła się z Ciebie śmiać to mozesz przynajmniej nakłamać,że
a) był u Ciebie kuzyn i robił wygłupy na gg
b)sam się wygłupiałeś.
A jeśli nawet na to sie wstydzisz mozesz poczekać miesiac i na Walentynki wysłać jej kartkę,że bardzo ją lubisz:) A jeśli Cię wyśmieje, będziesz przynajmniej miał pewnosc,że jest jeszcze NIEDOJRZAŁA PSYCHICZNIE i nie jest po prostu Ciebie warta.
Ja sie zgadzam z Codim. Na gg niema presji otoczenia ani nie musisz patzrec mu w twarz (a to utrudnia, seryjnie) na gg jest latwiej wyznac to ze ci sie ktos podoba sama tak swojemu chlopakowi(bylemu) powiedzialam to i nie wiem czy dalabym rade na zywo mu tak to powiedziec
POWODZENIA!!